Freezerbait Boilies

Wil je niet telkens aan je vrouw moeten vertellen dat je weer een weekend in een koude, vochtige tent hebt gezeten voor niks? Als je gaat vissen met onze boilies dan lok je de vis naar je toe. Je voorziet de vis voor een groot deel in zijn voedingsbehoefte, mits je een boilie gebruikt met de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarbij zullen wij je helpen, en je zult zien dat je hierdoor meer gaat vangen. Je biedt namelijk het juiste aas, in de juiste periode aan, in plaats van lukraak balletjes in het water te gooien en hopen dat de karpers er zin in hebben.

Filters

Toont alle 6 resultaten

Filters

Toont alle 6 resultaten

Vitamines, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat onze boilies super aantrekkelijk zijn. Sommige boilies zijn zelfs zo samengesteld dat ze heel erg dicht bij het natuurlijk voedsel komen,en daarbij bijvoorbeeld een hoog eiwitpercentage bevatten. Zo bestaat de Krill Shrimp Trassi voor 1/3 uit krill en garnaal.

Dit doen we zoveel mogelijk met lichaamseigen eiwitten dat de karper het beste kan opnemen. Maar ook het tegenovergestelde is soms erg effectief: de koolhydraatboilies. De zoete birdfood ballen zoals de Milk en Fruit en de Scopex CSL.

Instant super effectief, maar niet echt geschikt voor de langere termijn vanwege het gebrek aan voedingsstoffen. Onze midden categorie boilies bevat een goede dosis aan eiwitten om langere tijd mee te kunnen voeren, terwijl ze ook erg effectief zijn als je ze instant zou gebruiken. Dat zijn de Sweet Fish en de Garlic Robin Red.

Onze freezerbaits worden vers gedraaid op bestelling. Vanaf 25 kg is dit al mogelijk en dan krijg je meteen een leuke korting van ons.

Wil je de boilies nog aantrekkelijker maken? Dat kan met onze unieke enzymen behandeling. Voor het inpakken behandelen we je boilies met enzymen. Tijdens het transport naar jou toe kunnen ze dan lekker hun werk doen en je aas alvast voorverteren. Hierdoor worden de aminozuren vrijgemaakt en vind de karper ze nog veel aantrekkelijker!

Wil je alles lezen over de enzymen klik dan hier voor de hele uitleg….