Voorjaars Visserij

Op deze pagina vind je de beste aas producten voor de karpervisserij in het voorjaar! Karpervissen in de lente is namelijk meer dan enkel Pop up visserij! Bekijk eens onze met zorg samengestelde voorjaarspakketen en wellicht vang je al snel een mooie voorjaarskarper!

 

Voorjaars Visserij
Filters

Toont alle 4 resultaten

Filters

Toont alle 4 resultaten

***Evolution Products Voorjaars Pakketten***

Naast onze beste voorjaars-aasjes hebben we speciaal voor jou 4 uiteenlopende voorjaars pakketten samengesteld. Daarin zitten de beste combinaties van aas producten voor in het voorjaar!

  • Voorjaars pakket M

Met dit basispakket ben je in één keer klaar om super attractief te kunnen vissen in het voorjaar. De basis van dit pakket is de Sweet Fish boilie inclusief de bijbehorende baitbooster en Premium pop ups. Ook zit er een zak kant en klare hennep bij voor nóg meer attractie.

  • Voorjaars pakket L

Dit grote voorjaarspakket combineert de vele goede producten die gebaseerd zijn op de oude vertrouwde Sweet Garlic Robin red boilies! Niet alleen zitten de Robinred boilies er in alle soorten diameters in, ook zijn bijbehorende pellets, baitbooster en premium- en fluopop ups inbegepen!

  • Voorjaars pakket XL

In dit pakket zit werkelijk alles om zo attractief mogelijk te kunnen vissen in het voorjaar. De basis is de Krill boilie die wordt aangevuld met allerlei toevoegingen. De Krill boilie bevat een hele hoge dosering aan dierlijke ingrediënten waardoor het erg dichtbij het natuurlijk voedsel komt te staan. In deze video vind je veel nuttige informatie over deze topper van een boilie! De Krill boilie kan perfect worden gemengd met de bijbehorende Krill pellets die zeer snel oplossen in het water. Ook zijn er speciale producten inbegrepen die het plaatje nog completer maken: hennep olie, krillmeel & krill pasta! Ook zit er nóg een leuk extraatje voor op je hoofd ;-)

  • Voorjaars pakket XXL

Met dit zéér uitgebreide pakket voor in het voorjaar ben je echt de man aan het water. De twee meest populaire boilies uit ons assortiment worden gecombineerd, inclusief de bijbehorende Baitboosters en Pop ups! Onze Milk & Fruit staat al jaren bekend als de ‘dikke vissen boilie’. De Smoked Fish boilie is nog niet erg lang op de markt, maar heeft inmiddels al een bijzonder goede reputatie! De attractiviteit van de Milk & Fruit gecombineerd met de hoge voedingswaarden en lekkere smaak van de Smoked Fish maakt dit tot een super pakket! Comfortabel aan de waterkant zitten is uiteraard ook belangrijk, daarom wordt er ook een gratis Evolution Products Hoody bij geleverd!