Winkelwagen
 Binnen 3-5 werkdagen in huis!

Karpervissen in het najaar met Ricardo Koster

Karpervissen in het najaar

Karpervissen in het najaar
Ricardo Koster met een volgevreten najaarsschub!

Karpervissen in het najaar

Weer of geen weer, in het najaar moet je oogsten. Dat is wat
Ricardo gedaan heeft tijdens zijn recente roadtrip door Frankrijk! Bij het karpervissen in het najaar is de kwaliteit van het aas uitermate belangrijk. Dit zet de vis aan tot azen en zorgt ervoor dat de vis op de stek blijft behouden.

Spiegelkarper karpervissen najaar
Koude handen tijdens het karpervissen is op zo’n moment geen probleem!

Dikke karpers, mooie beelden en een perfecte samenvatting over hoe https://www.evolutionproducts.nl/ jou kan helpen met een succesvolle trip. 

Veel plezier met het kijken van deze video!

Samenvatting

In deze film neemt Ricardo ons mee naar zijn jaarlijkse roadtrip naar Frankrijk. Ricardo en zijn maat hebben een fantastische week gehad. Er zijn veel mooie wateren bekeken die wellicht ook interessant zijn voor volgend jaar. Ook kwamen er uitdagingen op het pad, iets wat beide heren alleen maar gaaf vinden om aan te pakken. In totaal kregen de mannen 34 aanbeten waarbij ze geen vis verspeelden, chapeau! Dit is een film waarbij over niets te klagen valt, want wat een beleving zit hier in verwerkt! 
 
In deze roadtrip gebruiken de mannen een smikkelmix bestaande uit boilies en partikels. Boekweit, tijgernoten, pellets en meer worden ingezet om de karpers te verleiden. Beelden van gierende slips en krijsende Rx+ beetmelders komen continu aan bod. 
 
De roadtrip begint vanzelfsprekend bij de Mcdonald’s, waarna een lange rit van 10 uur volgt. Met behulp van lekkere setjes uit de speakers is de rit zo voorbij en zitten ze al snel in het beloofde land. Bij aankomst op het water heerst er een oase van rust en is het genieten geblazen. Onze https://www.evolutionproducts.nl/p/readymade-boilie-milk-fruit/ en https://www.evolutionproducts.nl/p/readymade-boilie-sweet-garlic-robin-red/ vallen al snel in de smaak. Binnen een uur ligt er al een dikke bak op de kant die de Robin Red boilies al direct uit poept! Er volgen brute spiegels en ook ‘s nachts gaat de actie maar door.
 
Vanaf dat moment is het complete chaos. Live runs en brute spiegels zijn de orde van de dag en van rust is weinig sprake. Ondanks de regenachtige weersomstandigheden weten de mannen een roadtrip van jewelste te beleven. Wat een film… Na het kijken ervan krijgt menig karpervissen direct vangdrang!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

Vanaf € 95,- binnen NL

Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Binnen 3 tot 5 werkdagen

Verzending van onze orders

100% veilig afrekenen

iDEAL / PayPal