DiaMix Sweet Fish

39,30

Geïnteresseerd in bulkafname van onze diamix? Neem contact op via de whatsapp button of email!

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

DiaMix Sweet Fish is een zak met 5KG boilies en van al onze diameters een beetje.

Speciaal voor de visser die zich net een beetje wil onderscheiden van de rest, hebben wij de DiaMix ontworpen. In deze zak zitten hoogwaardige zoete vismeel boilies!
Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, het is ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wil kopen.

Wat is DiaMix?

De DiaMix bestaat uit een zak van vijf kilo boilies met hierin drie verschillende soorten diameters. De diverse diameters zijn natuurlijk zoals je van ons gewend bent: ten alle tijden vers én in eigen beheer afgedraaid en gemixt!

35% 14mm

35% 18mm

30% 22mm

Wist je dat er diverse voordelen zijn om met verschillende diameters te vissen en te voeren?

Een paar feiten vanuit ons perspectief:

– Op wateren met een groot witvisbestand weet je bijna zeker dat 22mm uitsluitend gegeten wordt door karper.

Vaak is het zo dat wanneer er enkel met kleiner aast gevist en gevoerd word, er na een X aantal uren alleen nog een ‘singlebait’ ligt. Witvis hoeft namelijk niet altijd gevangen te worden om toch de gehele stek leeg te hebben gegeten.

– Je kunt altijd inspelen op vrijwel elke situatie. De switch naar kleiner of groter aas indien de situatie hierom vraagt behoort direct tot de mogelijkheden!

– Door met diverse diameters te vissen kun je het wantrouwen van de karper eerder wegnemen. Door de verschillende diameters en dus ook telkens een ander soortgelijk gewicht, zal de vis haar manier van aas-opname constant aan moeten passen doormiddel van haar zuigkracht. Je kunt je vast voorstellen dat een karper hierdoor haar argwaan eerder kwijt raakt en steeds onvoorzichtiger word.

Uiterard is de DiaMix in al onze smaken verkrijgbaar, je kan jouw favoriete smaak uitkiezen in het keuzemenu!

Readymade Boilie Sweet Fish Pineapple

Zoete Readymade vismeel boilies met oplosbare triggers. Meerdere aroma’s, water oplosbare bestanddelen en een hoge instant response.


De Sweet Fish Pineapple zet je het beste in bij (korte) voercampagnes of op rivieren en kanalen. De boilie bevat ook ingrediënten die goed oplossen waardoor je er ook instant mee kunt vissen. Maar vanwege de prima voedingswaarde is deze boilie ook geschikt voor de langere termijn. Deze boilie vormt een betere voedingsbron dan de koolhydraat boilies en met de beste pineapple flavour op de markt is dit een boilie dat je erg veel vis op kan leveren. Klik hier om een gave video over onze Sweet Fish Pineapple boilie te bekijken!

  • Zoete vismeel boilies met fruitig aroma
  • Meerdere water oplosbare bestanddelen
  • Bevat ruim 20 procent vismeel
  • Bevat Boterzuur wat de vis enorm triggert te gaan eten

Deze zoete vismeel Boilie bevat een hoop extra triggers. De smaakmaker in deze boilie is  een speciaal fruitpoeder en een wateroplosbaar melkpoeder die samen zorgen voor de specifieke smaak en hoge aantrekkingskracht. Karpers hebben vaak een voorkeur voor zoet of vis. Door deze beide te combineren in 1 boilie bereik je een grotere groep vissen. De heerlijke geur van ananas in combinatie met de andere flavours en triggers zorgen ervoor dat deze zoete vismeel boilie al van begin af aan in ons assortiment zit.

Tip: combineer deze zak Sweet Fish Diamix met de bijbehorende Baitbooster of de bijbehorende Premium Pop ups!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
gewicht

5KG, 20KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DiaMix Sweet Fish” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *