DiaMix Twincarp

45,00

Prijs per zak van 5KG.

 

Een harmonieuze melange van verschillende kruiden voor de perfecte smaak en optimale vertering.

Uitverkocht

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

DiaMix Twincarp: 5 kilo Twincarp boilies in al onze diameters!

Speciaal voor de visser die zich net een beetje wil onderscheiden van de rest, hebben wij de DiaMix ontworpen, in dit geval in de vorm van de Twincarp boilie! Kijk zeker eens deze video waarin alles wordt verteld over deze boilie! In dit filmpje zie je hoe de enige echte Twincarp boilie gedraaid wordt!
Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, maar is het ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wilt kopen.

Wat zijn DiaMix boilies?

De DiaMix bestaat uit een zak van vijf kilo boilies met hierin drie verschillende soorten diameters. De diverse diameters zijn natuurlijk zoals je van ons gewend bent: te allen tijde vers én in eigen beheer afgedraaid en gemixt!

40% 14mm

40% 18mm

20% 24mm

Wist je dat er diverse voordelen zijn om met verschillende diameters te vissen en te voeren?

Een paar feiten vanuit ons perspectief:

– Op wateren met een groot witvisbestand weet je bijna zeker dat 24mm uitsluitend wordt gegeten door karper.

Vaak is het zo dat wanneer er enkel met kleiner aast gevist en gevoerd wordt, er na een X aantal uren alleen nog een ‘single bait’ ligt. Witvis hoeft namelijk niet altijd gevangen te worden om toch de gehele stek leeg te hebben gegeten.

– Je kunt altijd inspelen op vrijwel elke situatie. De switch naar kleiner of groter aas indien de situatie hierom vraagt behoort direct tot de mogelijkheden!

– Door met diverse diameters te vissen kun je het wantrouwen van de karper eerder wegnemen. Door de verschillende diameters en dus ook telkens een ander soortgelijk gewicht, zal de vis haar manier van aas-opname constant aan moeten passen doormiddel van haar zuigkracht. Je kunt je vast voorstellen dat een karper hierdoor haar argwaan eerder kwijt raakt en steeds onvoorzichtiger wordt.

Uiteraard is de DiaMix in al onze smaken verkrijgbaar. Je kan jouw favoriete smaak uitkiezen in het keuzemenu! Wil je deze boilies nóg attractiever maken? Klik dan hier voor een bijpassende Twincarp baitbooster!

baitbooster soak Twincarp boilie
Een fantastische baitbooster voor nog meer attractie!

De Twincarp boilie!

In de Twincarp boilie vind je een harmonieuze melange van kruiden, additieven en eetlustopwekkers die volledig met elkaar in balans liggen. Wat betreft de smaak worden er verschillende kruiden gebruikt in combinatie met een snufje zout. Dit is tevens een mooie toevoeging omtrent de verteerbaarheid van dit aas.

Twincarp boilie Diamix
Verschillende diameters in een zak!

Door de zwarte peper en de curcuma denken we niet alleen aan de smaak, maar ook aan de spijsvertering van de vis. Deze wordt al snel geactiveerd en de toegevoegde tarwekiemen zorgen ervoor dat de boilie snel wordt verteerd.

Door het relatief hoge eiwitgehalte (19,49%) zal de vis deze boilie ook zien als bouwstof. We werken met een hoogwaardige vitaminebron dat goed is voor het herstel van de vis in het voorjaar en rondom de paai. Ook het Koolhydraat gehalte is mega hoog, maar waarom? Dit zorgt voor een super instant response. Voorvoeren is dus niet per sé nodig dankzij de excentrieke smaak, geur en attractiviteit. Echter zal de boilie nóg meer vis opleveren aangezien de vis het voer gebruikt als volwaardig voedsel.

Het vetgehalte in de boilie is aan de hoge kant en daarom moet je in de winter (koudere periode) ook een beetje oppassen met de voerhoeveelheden. Toch kan de Twincarp boilie door zijn  hoge verteerbaarheid prima ingezet worden in de winter. De boilie is in de zomer weer super interessant door die hoge hoeveelheid koolhydraten. Wij durven met volle overtuiging te zeggen dat deze boilie in ieder seizoen super tot zijn recht komt.

We hebben gekozen voor een grove structuur en een iets lagere hardheid zodat de boilie sneller uitwasemt en dus nóg attractiever is. Deze grove structuur is te danken aan een speciaal zadenmengsel wat een super toevoeging is voor de verbetering van de verteerbaarheid van het aas.

LET OP!

Door onze hoogwaardige zoetstoffen kunnen de suikers zich na het openen van een zak relatief snel laten zien. Deze witte uitslag is absoluut NIET slecht! Er is bewust gekozen om deze (mogelijke) witte uitslag voor lief te nemen bij het ontwikkelen van dit aas.

Kijk ook zeker eens op de website van Twincarp. Hier vind je veel leerzame artikelen en informatie over karpervissen!

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DiaMix Twincarp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.