Evolution winterpakket Nr. #3
58,70 52,50 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Evolution winterpakket Nr. #3

52,50

Een ware killer-combinatie in de wintermaanden.

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Evolution winterpakket Nr. #3

  • Sub-zer0 boilies (2.5kg)
  • Sub-zer0 pop ups
  • Hennep pellets (2.5kg)
  • Hennep olie
  • Boekweit (2.5kg)

Een heel mooi winterpakket

Het derde winterpakket van Evolution Products is zeer uitgebreid en perfect voor de échte wintervisserij. Je zal er inmiddels al wel veel over gehoord hebben, de enige echte Sub-zer0 Winterboilie! Een echte winterboilie die zorgt dat de vis snel getriggerd wordt.
Door zijn enorme verteerbaarheid zal de vis het heel snel weer uitschijten en niet snel verzadigd raken. Door de eetlust opwekkers die we er in hebben verwerkt die we weer een extra boost hebben gegeven middels een mix van verschillende scherpe kruiden kan de vis er simpelweg niet vanaf blijven. Dat is ook goed te zien in de vele resultaten die er al mee behaald zijn! Klik hier voor een leuke video vol informatie en actie op onze winterboilie!

Een goed verteerbare boilie in de winter levert absoluut véél meer vissen op!

Dit is dan ook dé boilie die dit winterpakket tekent, gecombineerd met en pop up in zijn eigen soort, een zak wateroplosbare hennep pellets, hennep olie en een zak boekweit.

Karpervissen aas winter
Attractief vissen is bij dergelijke omstandigheden zéér belangrijk!

Eenvoudig in te zetten

Als je de boilies in een emmer mengt met de pellets, en hier een fixe scheut hennep olie overheen doet, dan zal je merken dat de pellets zich direct volzuigen en dat de boilies een heel mooi vettig laagje krijgen. Wanneer je dit in het water gooit creëer je meteen een verticaal geurspoor zodat je de vis in de gehele zone aanspreekt. Gooi er bijvoorbeeld een handje vol boekweit bij en vis met een subtiele Sub-Zer0 snowman presentatie en je zal zien dat wintervissen helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt!

De kracht van pellets

Deze pellets vallen ook in koude temperaturen al snel uit elkaar tot extreem kleine en aantrekkelijke voedseldeeltjes. Wanneer de vis over de stek heen zwemt dan zullen de deeltjes alle kanten op vliegen, zowel horizontaal als verticaal. Wanneer je de pellets ook nog eens behandelt met een soak zoals de hennep olie, maak je ze uniek en nog attractiever.

Karper pellets winterpakket Evolution Products
Een zeer onderschatte manier van voeren!
De sub-zer0 winter pop up

De witte sub-zer0 winter pop up bewijst al jaren een enorm goede pop up te zijn. Wit is al jaren een bewezen kleur in de winter! Deze pop up is erg geschikt om in te zetten vanwege de sterke en lange geurverspreiding dankzij de essentiële oliën die erin verwerkt zitten. Tevens zit er een mooie romige flavour in verwerkt waardoor deze pop up ook in extreem koud water goed opgemerkt kan worden.

Pop ups winter karpervissen
De kleur wit is voor vele favoriet in de winter!

Probeer dit pakket eens en ontdek hoe leuk wintervissen kan zijn!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Evolution winterpakket Nr. #3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.