Fluo Witte Pop Ups Sub Zer0

Fluo Witte Pop Ups Sub Zer0

6,95

Prijs per pot van 75gr

(1 klantbeoordeling)
Wissen
De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Fluo Witte Pop Ups Sub Zer0

Attractieve Fluo Witte Pop Ups voor de Sub Zer0 (Bio Activated) WinterBoilie. Lekker romig en super aantrekkelijk voor karpers.

Deze pop ups zijn bedoeld als combinatie met de sub zer0 winter boilies, maar kunnen ook prima in combinatie met andere boilies gevist worden. Ook voor de chod of single hookbait zijn deze pop ups erg geschikt vanwege hun sterke en lang aanwezige geurverspreiding door de essentiële oliën.

Door deze fluo pop ups als bijvoorbeeld snowman-presentatie in te zetten, zijn ze super attractief onder water. Ze bevatten dezelfde lokstof als de bijbehorende boilie en zijn daardoor ook erg goed als single hookbait te gebruiken.

De witte kleur zorgt voor een visuele prikkel dat vaak als best vangende wordt bestempeld. Ook de heerlijk romige flavour heeft zijn eigen aantrekkingskracht samen met etherische olie. Daarmee zorg je dat je ook in koud water toch kunt opvallen met je aas en de karpers in de omgeving een voedselprikkel geeft.

Onderaan de pagina vind je nog verschillende baitsprays die je (haak)aas nog aantrekkelijker maken voor het instant vissen. Hiermee zorg je voor een nog groter en beter voersignaal wat zich langzaam verspreid door de waterlagen en zo bij de karpers terecht komt om ze naar jou aas te lokken.

Dit product is niet geschikt om gevoerd of gegeten te worden en is alleen te gebruiken als lokaas voor vissen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Kies-diameter

12mm, 15mm

1 beoordeling voor Fluo Witte Pop Ups Sub Zer0

  1. Menno

    Lekkere zoete pop up die snel de aandacht trekt van de karper!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.