Introductie Pakket Krill, schrimp en trassi
42,37 37,50 Selecteer opties
Aanbieding!

Introductie Pakket Krill, schrimp en trassi

37,50

Prijs is per pakket.

(3 klantbeoordelingen)
Wissen
De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Introductie Pakket Krill, schrimp en trassi

Wil je graag onze product range proberen? Dan kun je voordelig kennismaken door middel van onze boilie introductiepakketten

Je hebt misschien al heel veel boilies geprobeerd en dat kost je veel geld, zeker als ze toch niet zo goed bevallen.
Om die pijn wat te verzachten kan je onze boilies uitproberen in de vorm van een boilie introductiepakket.

Onze readymade boilies (en de overige producten) zijn per 2,5 kg natuurlijk ook los te bestellen. Een Boilie Introductie Pakket is een mooie manier om kennis te maken met ons assortiment. In een introductiepakket zit:

 1. 1x 2,5 kg Readymade boilies naar keuze 

En om het pakket compleet te maken krijg je daarbij met dezelfde korting:

 1. 1x 250 ml bijbehorende Liquid Bait Booster
 2. 1x 75 gram bijbehorende Fluo Pop ups
 3. 1x 100 ml Baitspray

Bij 18 en 24 mm boilies krijg je 15 mm pop ups. Bij 14 mm boilies zitten 12 mm pop ups.

Heb je geen idee welke boilie je nou moet kiezen of wil je eerst eens zien hoe de hardheid, geur en smaak is? Dan kun je dat mooi testen met een boilie introductiepakket. We snappen best dat het soms lastig kiezen is, en dat je producten liever eerst ziet voordat je er meteen een doos vol van bestelt. Daarom bieden we deze boilie pakketten extra voordelig aan, met de volledige bijbehorende range aan andere producten om de karper te verleiden jouw aas te pakken.

De Bait Booster zorgt er namelijk voor dat de boilies nog attractiever worden als je ze er een paar dagen in laat soaken. De bait boosters bevatten dezelfde geur, smaak- en lokstoffen als de boilie en daardoor versterken ze de werking onder water. Omdat de lokstoffen die erin zitten al opgelost zijn, wasemen ze makkelijker uit waardoor de karper dus eerder een spoor met voedselprikkels tegenkomt. De boilies worden er ook erg hard door als je ze er lang in laat zitten.

De liquid bait booster wasemt langzaam weer uit waardoor je een groter voerspoor in het water krijgt. Dit zal vissen in de omgeving triggeren om op onderzoek uit te gaan waardoor ze (hopelijk) jouw haakaas pakken. Zeker bij het instant vissen is dit een zeer effectieve tactiek.

Voor onze baitsprays geldt hetzelfde principe. Deze zijn heel sterk geconcentreerd zodat je je haak aas en bijvoorbeeld pop ups een enorme boost kunt geven door ze hiermee te soaken. Je kunt het ook mengen met je baitbooster. Het signaal in het water zal hierdoor nog sterker worden, en door de hoge vloeibaarheid verspreid het ook makkelijk door de waterlagen. Zeker bij zigvissen of als het warm is en de vissen op hoog water liggen zijn dit trucs die een aanbeet helpen forceren.

Productinfo:
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, niet voor menselijke consumptie. Alleen te gebruiken als lokaas. Niet voor menselijke consumptie. Voor uitgebreide product informatie en samenstelling zie etiket.

Extra informatie

Gewicht 3,0 kg
Kies-diameter

14mm, 18mm, 24mm

3 beoordelingen voor Introductie Pakket Krill, schrimp en trassi

 1. Robert

  Vind het een geweldig pakket zeker de moeite waard om hem eens uit te proberen

 2. Richard

  Zeer goede bollen. Al aantal jaren vis ik met evolutieen bollen. En zeer tevreden

 3. Luc

  echt top bollen. Bedankt hiervoor!!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.