Krillmeel
6,9532,50 Select options

Krillmeel

6,9532,50

dosering max. 30%

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Krillmeel

Krillmeel is een product dat nog weinig gebruikt wordt binnen de karpervisserij. Het is toepasbaar in praktisch elke mix. Doordat alle garnaaltjes gepeld worden, houd je alleen het lichaampje over dat verwerkt wordt. Hierdoor ontstaat een meelsoort met een hele pure volle garnaal smaak.
Krillmeel heeft een aantal hele goede eigenschappen.
Het is zeer licht, waardoor je je boilie kunt uitbalanceren met je mix. Wel gebruiken wij vooral het vlees van het garnaaltje, waardoor het minder drijfvermogen heeft en er daardoor een hogere dosering gebruikt kan worden.

Het heeft een hele sterke geur, waardoor je een hele attractieve boilie kunt maken. Ook heeft het een goede kleur, waardoor je je kunt onderscheiden van de rest. Een verse variant zal oranje/rozig ogen. Met Krillmeel in je boilie heb je net hetgeen wat een ander niet heeft. Tevens is Krillmeel vrij grof van structuur.
Je kunt een hoge dosering toepassen, zonder dat je boilie uit balans raakt. Maar door zijn sterk absorberende vermogen, adviseren we wel je mix even te laten rusten voordat je hem gaat verwerken.

Tip: pak eens 15% van de mix met 50% krillmeel en de andere helft met 7% krillmeel. Hierdoor ontstaat er gewichtsverschil in de boilies wat de vangsten ten goede kan komen. Het verschil is met het oog niet te zien, maar de vis kan het qua aasopname wel merken.

Analytical components, Analytische bestandteile, Analytische bestanddelen,
Constituants Analytiques :

Crude Protein / Rohprotein / Ruw eiwit / Proteines Brutes : 55-60%
Crude fat / Rohfett / Ruw vet / Matieres Grasses : 18-29%
Crude Ash / Rohasche / Ruwe As / Cendres Brutes : 13 %
EN/ DE/ NL/ FR

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1KG, 5KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krillmeel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *