Voorjaars Pakket XXL
202,20 175,00 Selecteer opties
Aanbieding!

Voorjaars Pakket XXL

175,00

Wissen
De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Evolution Voorjaarspakket XXL

Een zéér uitgebreid pakket voor in het voorjaar, bestaande uit:

  • 3 zakken Smoked Fish 18mm boilies
  • 3 zakken Milk & Fruit 18mm boilies
  • 2 x Bait Booster Smoked Fish
  • 2 x Bait Booster Milk & Fruit
  • 1 x Premium Pop ups Smoked Fish 16mm
  • 1 x Fluo Pop ups Milk & Fruit 15mm

+ EEN GRATIS EVOLUTION PRODUCTS HOODY

Een perfecte combinatie van aas

Karpervisboilies kopen voorjaar
Onze Smoked Fish boilie is inmiddels mega populair!

Met dit zéér uitgebreide pakket voor in het voorjaar ben je echt de man aan het water. De twee meest populaire boilies uit ons assortiment worden gecombineerd, inclusief de bijbehorende Baitboosters en Pop ups! Onze Milk & Fruit staat al jaren bekend als de ‘dikke vissen boilie’. De Smoked Fish boilie is nog niet erg lang op de markt, maar heeft inmiddels al een bijzonder goede reputatie! De attractiviteit van de Milk & Fruit gecombineerd met de hoge voedingswaarden en lekkere smaak van de Smoked Fish maakt dit tot een super pakket!

Nog nooit kennis mogen maken met de Smoked Fish boilie? Kijk dan zeker eens deze video voor informatie en probeer hem zeker uit dit voorjaar!

De kracht van Baitboosters

Pakket voor karpervissen in het voorjaar vismeel boilies
Een unieke Baitbooster, deze moet je geprobeerd hebben!

Baitboosters en andere vloeibare attractors zijn bijna onmisbaar in het voorjaar. Soak de boilies in de bijbehorende baitbooster en de boilies zullen zich volzuigen met vloeibare attractie! Onze baitboosters hebben een enorme meerwaarde dankzij de toevoegde stoffen zoals betaine, aminozuren, vitamines, boterzuur, citroenzuur en meer. De Smoked Fish en Milk & Fruit baitboosters zitten vol met additieven die overeenkomen met de ingrediënten van de boilies zelf. Dankzij de baitboosters zorg je voor meer én langere attractiviteit in het water en onze baitboosters zijn uiteraard PVA vriendelijk.

Premium- en Fluo Pop ups

Karpervissen in het voorjaar groot aas pakket
Enorm effectief in zowel het vroege- als late voorjaar!

De blauwe kleur van de Smoked Fish Premium Pop up en de gele kleur van de Milk & Fruit Fluo Pop up contrasteren op een mooie manier met de bijbehorende boilies. De Premium Pop ups hebben een gigantisch drijfvermogen en zitten bomvol attractie. Dit is mede te danken aan de toegevoegde amino’s, lactose, talin zoetstof, vis extracten, boterzuur, essentiële oliën en meer! De kracht van de Fluo Pop ups zit in de kleur want ze zijn enorm opvallend. Ook hier zitten eetlustopwekkers in verwerkt zodat ze ook werken wanneer het visuele zicht niet optimaal is.

Evolution Products 14mm Premium Popups Milk&Fruit
Fel van kleur en daardoor mega goed in het voorjaar!

Evolution Tip: snowman-presentaties doen het enorm goed in het voorjaar. Té opvallend vissen kan echter ook nadelen hebben. Snijd daarom bij voorkeur een klein stuk van zowel de boilie als van de pop up af, zodat het samen een subtiel geheel vormt alsof het een hele boilie is. Nu heb je alsnog de voordelen van de visuele prikkel en het meer uitgebalanceerde aas, terwijl het minder argwaan opwekt én betere prikeigenschappen biedt!

Comfort aan de waterkant!
Karperviskleding kopen boilies karpervissen
Een prachtige ‘carpy’ hoody!

In dit uitgebreide pakket voor in het voorjaar wordt ook een mooie comfortabele hoody bijgeleverd! Lekker warm en mooi van kleur, wat wil je nog meer?

Extra informatie

Welke maat hoody wil je

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorjaars Pakket XXL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.