Polenta bloem | Maïsbloem
8,5029,95 Selecteer opties

Polenta bloem | Maïsbloem

8,5029,95

Dossering max. 40%

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Polenta bloem | Maïsbloem

Polenta bloem/maïsbloem wordt al jaren gebruikt door vele fanatieke draaiers, en dat is niet voor niets! Polenta/maïsbloem is een zeer fijn gemalen variant van maïsmeel. Het is een bloemsoort en daarom fijner van structuur dan meelsoorten. Door de fijne structuur is het goed te verwerken en daardoor één van de meest gebruikte basisingrediënten in een boiliemix.

Polentabloem is rijk aan koolhydraten, en laag in eiwitten. Het is van nature een zoet product, maar dat zal weinig invloed hebben op de uiteindelijke smaak van de boilie. Het heeft namelijk een vrij neutrale smaak. Ook is de bloem licht geel van kleur, maar dat kan variëren wegens de oogst van de jonge of oudere maïs. Hoe jonger de maïs, hoe zoeter de maïsmeel en dus de polenta/maïsbloem is.

Door de fijne structuur hard het minder goed uit dan gewone maïsmeel, aangezien deze grover is van structuur. Een goede draaibaarheid is wel goed te realiseren met polentabloem! Vanwege de lage kosten van dit product is het een goede opvuller van de boiliemix waardoor de boilie uiteindelijk goed te betalen is.

Aanbevolen dosering max. 40%

Analytische bestandsdelen / Analytischen Bestandteile / Analyse
Eiwit/Proteine/Proteins 7,0%, Ruw Vet/Raw Fett/Crude Fat 1%, Ruwe As/Asche/Ashes 0,5%, Ruwe Celstof/Rohfaser/Raw fiber 0,1% Vocht/Feuchtigkeit/Moisture 14%.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

20KG, 5KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polenta bloem | Maïsbloem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *