Readymade boilie – Twincarp

Readymade boilie – Twincarp

22,50

prijs per 2,5KG

 

Een harmonieuze melange van verschillende kruiden voor de perfecte smaak en optimale vertering

 

 

(1 klantbeoordeling)
Wissen
De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

In de twincarp boilie vind je een harmonieuze melange van kruiden, additieven en eetlustopwekkers die volledig met elkaar in balans liggen. Wat betreft de smaak worden er verschillende kruiden gebruikt in combinatie met een snufje zout. Dit is tevens een mooie toevoeging omtrent de verteerbaarheid van dit aas. 

Klik hier om te zien hoe de enige echte Twincarp boilie wordt gedraaid!

Wil je echt alles weten over deze top boilie? Klik dan hier voor een zéér informatieve video!

Ben je meer een lezer? Klik dan hier om een artikel te lezen over deze top boilie!

Door de zwarte peper en de curcuma denken we niet alleen aan de smaak, maar ook aan de spijsvertering van de vis. Deze wordt al snel geactiveerd en de toegevoegde tarwekiemen zorgen ervoor dat de boilie snel wordt verteerd. 

Door het relatief hoge eiwitgehalte (19,49%) zal de vis deze boilie ook zien als bouwstof. We werken met een hoogwaardige vitaminebron dat goed is voor het herstel van de vis in het voorjaar en rondom de paai. Ook het Koolhydraat gehalte is mega hoog, maar waarom? Dit zorgt voor een super instant response. Voorvoeren is dus niet per sé nodig dankzij de excentrieke smaak, geur en attractiviteit. Echter zal de boilie nóg meer vis opleveren aangezien de vis het voer gebruikt als volwaardig voedsel.

Het vetgehalte in de boilie is aan de hoge kant en daarom moet je in de winter (koudere periode) ook een beetje oppassen met de voerhoeveelheden. Toch kan de Twincarp boilie door zijn  hoge verteerbaarheid prima ingezet worden in de winter. De boilie is in de zomer weer super interessant door die hoge hoeveelheid koolhydraten. Wij durven met volle overtuiging te zeggen dat deze boilie in ieder seizoen super tot zijn recht komt.

We hebben gekozen voor een grove structuur en een iets lagere hardheid zodat de boilie sneller uitwasemt en dus nóg attractiever is. Deze grove structuur is te danken aan een speciaal zadenmengsel wat een super toevoeging is voor de verbetering van de verteerbaarheid van het aas.

LET OP!

Door onze hoogwaardige zoetstoffen kunnen de suikers zich na het openen van een zak relatief snel laten zien. Deze witte uitslag is absoluut NIET slecht! Er is bewust gekozen om deze (mogelijke) witte uitslag voor lief te nemen bij het ontwikkelen van dit aas.

Kijk eens op de website https://twincarp.nl/. Hier vind je veel leerzame artikelen en informatie over karpervissen!

 

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Diameter

14mm, 18mm, 24mm

1 beoordeling voor Readymade boilie – Twincarp

  1. Tjalling (geverifieerde eigenaar)

    Eindelijk de boilies waar we denk ik allemaal op hebben gewacht echt wat een super service

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.