Tarwekiemen
2,258,40 Select options

Tarwekiemen

2,258,40

Tarwekiemen bevat buiten zijn vitaminen en mineralen ook zeer veel goede eitwitten. Het is rijk aan vezels waardoor het snel verteerd wordt en zeer interessant is voor in een winter boilie.

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Tarwekiemen

Tarwekiemen zijn toepasbaar in praktisch elke mix. Ze bevatten buiten de vele vitaminen en mineralen ook zeer veel goede eiwitten.

Tarwekiemen bevatten een werkelijke bom aan vezels! Dit zorgt voor een enorme doorloopsnelheid qua voedselvertering. De restjes zullen ook als het ware mee worden genomen waardoor de darmen optimaal en functioneel kunnen blijven werken. Tarwekiemen kunnen vanwege de vele vezels goed worden toegepast in de koudere maanden van het jaar. Ook in de zomer is het natuurlijk belangrijk om een boilie goed verteerbaar te houden. De vis kan blijven eten waardoor ze langer op de voerplek vastgehouden kunnen worden.

Tarwekiemen kunnen tot 15% worden gebruikt in de mix, mits de gehele mix er op is aangepast. Ze zijn namelijk licht van gewicht. Gebruik zeker niet te veel vet of olie in de mix met tarwekiemen, want de boilie kan dan nog wel eens gaan drijven. Boilies kunnen daarentegen mooi worden uitgebalanceerd mits de juiste hoeveelheid wordt gebruikt. Daardoor zullen de boilies langzaam zinken. Boilies gaan zich hierdoor natuurlijker gedragen onderwater en kunnen makkelijker worden opgenomen door de karper.

Let er bij grote hoeveelheden ook op dat de boilie kan opzwellen onderwater, waardoor de diameter wat groter wordt.

Aanbevolen dosering max. 15%

Analytische bestandsdelen / Analytischen Bestandteile / Analyse
Eiwit/Proteine/Proteins 26,8%, Ruw Vet/Raw Fett/Crude Fat 8,8%.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1KG, 5KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tarwekiemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *