Voorjaars Pakket XL
86,34 77,50 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Voorjaars Pakket XL

77,50

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Evolution Voorjaarspakket XL

Een erg groot Krill pakket, bestaande uit:

  • 1 zak Diamix – Krill Shrimp & Trassi (5kg)
  • 1 zak Pellets – Krill (2.5kg)
  • Premium Pop ups – Krill
  • Krill pasta
  • Hennep olie
  • Hook release foam

+ EEN GRATIS PET!

Een zeer compleet Krill pakket

Krill pakket voorjaar karpervissen kopen boilies
DIAMIX: een zak boilies in al onze verschillende diameters!

In dit Krill pakket zit werkelijk alles om zo attractief mogelijk te kunnen vissen in het voorjaar. De basis is de Krill boilie die wordt aangevuld met allerlei toevoegingen. De Krill boilie bevat een hele hoge dosering aan dierlijke ingrediënten waardoor het erg dichtbij het natuurlijk voedsel komt te staan. In deze video vind je veel nuttige informatie over deze topper van een boilie! De Krill boilie kan perfect worden gemengd met de bijbehorende Krill pellets die zeer snel oplossen in het water.

Evolution tip: de bijbehorende Premium Krill Pop ups zijn enorm efficiënt voor de lastigere klanten van een water. Bied deze pop ups aan op of langs een opkomend wierbed óf juist op dieptes van 8+ meter. Voer niks, maar dan ook echt niks bij en ervaar de kracht van een single subtiel haakaasje!

Krill pop ups zwarte pop ups kopen
Met haar zwarte kleur enorm dressuur doorbrekend!
Pellets uit het Krill pakket karpervissen
Attractieve en snel oplosbare pellets zijn de bom in het voorjaar!

Kan het nog attractiever?

Alsof dit nog niet attractief genoeg is zit er in dit voorjaarspakket ook een fles hennep olie en een pot trassi pasta. Elk product heeft op zichzelf unieke eigenschappen dat het aas een extra kracht geeft. In het voorjaar kan elke procent méér attractie (ten opzichte van je buurman) een extra vis opleveren!

Evolution Tip: soak de boilies en pellets in de bijgeleverde hennep olie en voeg daarna vermalen krillboilies toe. Deze vermalen boilies, ook wel crush genoemd, zal aan de boilies en pellets blijven plakken waardoor het geheel nóg attractiever wordt. Eenmaal in het water zullen de deeltjes langzaam loslaten, evenals de pellets die gaan oplossen. Wanneer er vervolgens vissen voorbij zwemmen zal er van alles in het rond vliegen waardoor voedselnijd kan ontstaan; iets wat een enorme trigger kan zijn voor een aasreactie!

Krillmeel uit het voorjaars pakket van Evolution Products
Krillmeel maakt het voer vele malen attractiever!

De gefermenteerde garnalenpasta bestaat uit 90% garnaal! Door het fermentatieproces is de garnalenpasta erg rijk aan vrije aminozuren en heeft het een sterke smaak. Kneed dit bijvoorbeeld om het haakaas heen, hierdoor zal je haakaas eerder worden opgepakt dan het overige voer er rondom!

Evolution tip: verkruimel wat boilies en kneed deze door de pasta. Rol hiermee grote ballen en gooi deze op de voerstek. De langdurige uitwaseming zal zorgen voor een geweldige voedselprikkel in het water!

Wat extra’s

Boilies kopen voor in het voorjaar karpervissen
Nooit meer voor niks vissen dankzij deze handige schuimpjes!

Wanneer de eerste zonnestralen consequent het water raken zal middels fotosynthese ook de wiergroei toenemen. Het zou dan ook enorm zonde zijn als de vis vol op het natuurlijke voertje bestaande uit Krill zit terwijl je haak in het wier bedolven zit! Een makkelijke oplossing is het prikken van een schuimpje op de haak alvorens je ingooit. Het schuimpje zal van de haak komen waardoor de haak altijd schoon ligt. Wanneer het schuimpje boven komt drijven heb je ook nog eens een perfect richtpunt om wat boilies en/of pellets bij te gooien!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorjaars Pakket XL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.