Voorjaars Pakket L
75,40 65,00 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Voorjaars Pakket L

65,00

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Evolution Voorjaarspakket L

Een groot voorjaarspakket, bestaande uit:

  • 1 Zak Diamix – Sweet Garlic Robin Red boilies (5kg)
  • 1 Zak Pellets – Robinred (2.5kg)
  • Bait Booster – Sweet Garlic RobinRed
  • Premium Pop ups – Sweet Garlic
  • Fluo Pop ups – Sweet Garlic
  • 1 zak Hook Release Foam

Volledig in balans met Robin Red

Dit grote voorjaarspakket combineert de vele goede producten die gebaseerd zijn op de oude vertrouwde Sweet Garlic Robin red boilies! Niet alleen zitten de Robinred boilies er in alle soorten diameters in, ook zijn bijbehorende pellets, baitbooster en premium- en fluopop ups inbegepen! Lees snel verder waarom dit een enorm verstandige keuze is om in te zetten in het voorjaar!

Een oude en vertrouwde kracht

Robin Red boilie kopen karpervissen
Al jaren een oude vertrouwde topper bij Evolution Products!

In het voorjaar is het vissen met een zoete bol altijd een goede keuze. Je wilt de vissen zo snel mogelijk naar je voerplek trekken en dan is een attractieve boilie een must! De Sweet Garlic Robin Red boilie combineert zoet ook nog eens met knoflook en Robin Red van de enige echte firma Haiths! Deze boilie heeft zeer goede macro- en micronutriënten dankzij de hoogwaardige vismelen, de vele vrije aminozuren en zalm olie. Tevens is het een zeer onderscheidende boilie dankzij de unieke ingrediënten; erg goed voor dressuurwater. Kijk deze video of lees hier om alles te weten te komen over dit ware top aas!

Nog meer attractie

Pellets kopen karpervissen voorjaar pakket
Voedselnijd creëren is eenvoudig met oplosbare pellets!

Hoewel de boilies van zichzelf al een groot geurspoor achterlaten dankzij verschillende attractieve ingrediënten, is het in het voorjaar nooit verkeerd om te zorgen voor nóg meer attractie. Dit bereik je onder andere door gebruik te maken van de Robin Red Pellets die enorm snel oplossen in het water. Ook deze pellets laten een enorm geurspoor achter dat zich in de verschillende waterlagen verspreid.

Wanneer je de boilies én de pellets ook nog eens soakt in de bijgeleverde Sweet Garlic & Robin Red, dan kan de vis geen nee meer zeggen. In deze enorm geconcentreerde baitbooster zit namelijk echte Haiths Robin Red, een super sterk knoflook concentraat en essential oils.

Evolution tip: voer een compact stekje aan met enkel gesoakte Robin Red pellets en vis hier een kleine 14mm of zelfs halve 14mm boilie op of er een paar meter naast. De vis zal enorm worden getriggerd door de attractiviteit maar zal niks kunnen eten vanwege de opgeloste voedseldeeltjes. Wanneer de karper het kleine haakaasje opmerkt zal hij niet twijfelen en het haakaasje oppakken… PIIEEEPPP!

Een voorjaar zonder pop ups?
Pop ups knoflook karpervissen voorjaar Robin Red boilies
De beruchte Premium Pop ups zijn onmisbaar voor een geslaagd voorjaar!

Natuurlijk hoort pop up visserij bij een (succesvol) voorjaar! In dit pakket zitten zowel de bijbehorende Fluo pop ups als de beroemde Premium pop ups. Natuurlijk sluiten ook deze pop ups naadloos aan bij de pellets en boilies, waardoor het gehele pakket uitstekend in balans is. Fluo pop ups zijn enorm goed voor de visuele prikkel, en de Premium pop ups hebben een nóg beter drijfvermogen waarbij ze bomvol amino’s zitten.

Een extraatje

Wanneer de eerste zonnestralen consequent het water raken zal dankzij fotosynthese ook de wiergroei toenemen. Het zou dan ook enorm zonde zijn als de vis vol op het Robin Red voer zit terwijl je haak in het wier bedolven zit. Een makkelijke oplossing is het prikken van een schuimpje op de haak alvorens je ingooit. Het schuimpje zal van de haak komen waardoor de haak altijd schoon ligt.

Evolution tip: wanneer het schuimpje boven komt drijven heb je ook nog eens een perfect richtpunt om wat boilies en/of pellets bij te gooien!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorjaars Pakket L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.