Voorjaars Pakket M
61,85 55,00 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Voorjaars Pakket M

55,00

De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Evolution Voorjaarspakket M

Het perfecte voorjaarspakket, bestaande uit:

  • 1 Zak Diamix boilies – Sweet Fish (5kg)
  • 1 Zak Readymade partikels – Hennep (2.5kg)
  • 1 Pot Bait Booster – Sweet Fish
  • 1 Pot Premium Pop ups – Sweet Fish

Hét perfecte basispakket voor het voorjaar!

Met dit basispakket ben je in één keer klaar om super attractief te kunnen vissen in het voorjaar. De basis van dit pakket is de Sweet Fish boilie inclusief de bijbehorende baitbooster en Premium pop ups. Ook zit er een zak kant en klare hennep bij voor nóg meer attractie.

Sweet Fish boilies

Zoete vismeel boilie voorjaarspakket Evolution Products
De Sweet Fish is een ware vanger in het voorjaar!

De Sweet Fish is al jaren één van de best verkochte boilies en dat is niet zonder reden. Het is een enorm attractieve boilie met een hoge instant response. Dat wil zeggen dat de vis de boilie snel zal opmerken. Een zoete vismeel boilie combineert twee krachten: hoge attractiviteit en ook een goede voedingswaarde voor eventuele voercampagnes. De kracht van het voeren van verschillende diameters boilies is enorm, vandaar dat wij de boilies als Diamix leveren. 14, 18 en 24 millimeter boilies zitten in de zak Diamix. Waarom is deze boilie nu zo geschikt voor het voorjaar? Hieronder volgen enkele redenen:

  • De beste Pinaeapple flavour op de markt
  • Meerdere wateroplosbare bestanddelen
  • Ruim 20% vismeel
  • Boterzuur voor meer voedseldrang

Kijk ook zeker eens deze video voor meer informatie achter deze unieke boilie.

Een perfect bijpassende baitbooster

Baitbooster soaken zoete boilies voorjaar
Een heerlijk zoete baitbooster voor nóg meer attractie!

De Sweet Fish Baitbooster bevat alle additieven die ook zitten verwerkt in de boilie met een minimal dosering van 20 gram per flesje! Het is dus een super geconcentreerde baitbooster die perfect in combinatie met de zak Diamix gebruikt kan worden. Wanneer het (haak)aas na het soaken in het water ligt zal de soak langzaam uitwasemen. Dit creëert een mooi wolkend effect en zal de vis in alle waterlagen activeren om de boilies te bezoeken.

Premium Sweet Fish Pop ups
Zoete opvallende pop ups voorjaar karpervissen
Grensverleggend goed!

De bijbehorende Pop up heeft niet alleen een revolutionaire kleur, maar ook een gigantisch drijfvermogen. Pop up visserij heeft zich in het voorjaar al jaren bewezen en is wat ons betreft een absolute must in het basispakket! Daarbij zit de pop up bomvol amino’s, vis extracten, boterzuur, essentiële oliën en nog veel meer. Het is dus een zeer onderscheidende pop up vanwege de hoge attractie en het hoge drijfvermogen. Het wordt geleverd in de 16mm variant, die perfect te combineren valt met de 18mm boilie.

Hennep als kerst op de taart!

Hennep mag absoluut niet ontbreken in het voorjaarspakket! Door het hoge aantal kleine voedseldeeltjes zal er snel voedselnijd ontstaan waardoor de kans op een aanbeet wordt vergroot.

Evolution tip: doe wat hennep in een emmer, voeg er een aantal handen gecrushte Sweet Fish boilies bij en vis er de Sweet Fish Pop up bovenop. Wil je de lastige vissen vangen? Leg dan een single 14mm boilie een paar meter van de voerstek en ervaar hoe snel je beet zal krijgen!

Hennep voeren voorjaar karpervissen
Perfecte zakken om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan!

Bijten de vissen een keer niet? Geen probleem, want de zakken zijn goed te sluiten waardoor de hennep langer houdbaar blijft.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorjaars Pakket M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.