Winkelwagen

06 80227521

 Binnen 3-5 werkdagen in huis!

Unieke hoge doseringen
Gestoomd voor hoge kwaliteit
Gemaakt in onze eigen fabriek!

Maak het jezelf gemakkelijk en download gratis onze Boilie keuzehulp! 

 Snelle verzending

Bereikbaar via WhatsApp: 06 80227521

Het is momenteel wat drukker bij PostNL als gevolg van de voorjaarsdrukte waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuwste producten

Evolution Products – Boilies kopen?

Karpervissen met boilies: het meest populaire aas voor karpers. Maar hoe kies je een boilie? Waarschijnlijk baseer je die keuze op het uiterlijk van de boilie. Denk hierbij aan de kleur, grofheid en de geur. Hoe harder het stinkt, hoe beter de vangst, is vaak de gedachte. Of juist een heerlijke fruitgeur: daar moet die karper toch wild van worden zou je zeggen…

Niets is minder waar! Bovenstaand genoemde factoren hebben waarschijnlijk de minste invloed op de vangsten van karpers. Maar, voor bedrijven geldt, je moet eerst de karpervisser vangen! En wij mensen zijn nu eenmaal erg op onze eigen zintuigen ingesteld. Dus; wat onze ogen en neus ons vertellen zorgen voor die doorslaggevende factor, waardoor wij al snel een bepaalde boilie aanschaffen. Lekker makkelijk en niet te lang bij stilstaan…

Maar wat nou als wij je vertellen dat je (veel) meer gaat vangen als je er nog een lichaamsdeel bij betrekt. Juist, je hersens. Die heb je niet voor niets toch?

Nadenken over je boilie keuze zorgt er daadwerkelijk voor dat je vangsten kunnen verdubbelen, of nog meer dan dat.

Hoe kies jij een Boilie?

Ook de prijs zegt helemaal niets over de inhoud. Het etiket zegt namelijk alles. Door te lezen wat de voedingswaarde is en de ingrediënten waarmee die tot stand komt, kun je heel goed inschatten wat voor soort boilie het is en hoe je daarmee het juiste aas kiest voor jouw situatie. Zo ga je pas écht meer vangen.
 
Maar welke boilie kun je dan het beste kiezen, zodat je ook echt meer gaat vangen? Download daarvoor onze gratis en unieke boilie keuzehulp. Daarin leggen we je uit hoe je de keuze voor een boilie kunt maken om meer vis op de mat te krijgen.
Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Binnen 3 tot 5 werkdagen

Verzending van onze orders

100% veilig afrekenen

iDEAL