Partikels

Readymade partikels

Bij Evolution Products zijn partikels als kant en klaar beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat het direct gebruikt kan worden. De zakken zijn tevens goed te sluiten waardoor het langer houdbaar blijft. Omdat het readymade is hoeft er thuis niks meer gekookt te worden, wat een hoop tijd en een vieze keuken bespaart. Klik hier om een video te bekijken over onze Readymade Partikels!

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Bekende partikels

Hennep, boekweit en tijgernoten zijn uiteraard verkrijgbaar. Hennep en boekweit zijn uitstekend vanwege de oliën die uitlekken. Ook zijn ze erg goed vanwege de kleine voedseldeeltjes waardoor voedselnijd wordt gecreëerd. De kracht van tijgernoten hoeven we tegenwoordig niet meer uit te leggen. Dit aasje heeft zich immers al bewezen op vrijwel alle wateren! Tijgernoten zijn van nature rijk aan koolhydraten en zijn erg zoet, waardoor het vooral in de zomer extra opvalt tussen al het overige eiwitrijke voedsel.

Minder bekende partikels

Ook zijn er partikels beschikbaar die minder bekend zijn, zoals maples en rode maïs. De vissen zullen maples direct als veilig herkennen omdat dit product ook regelmatig in de natuur voorkomt. Ook zijn ze mierzoet waardoor de vis er veel energie uit haalt. Deze partikel is mega instant, waardoor je snel vis kan vangen! Maïs is al tientallen jaren een bewezen aas voor onze gevinde vriend. Het valt op, is zoet en de karper kan er niet van af blijven! Rode maïs is zeer goed omdat het zich onderscheidt van normale maïs door zijn diep rode kleur.

 

Er zijn nog meer voordelen aan partikels. Door de kleine deeltjes kun je op goedkope wijze een enorme voerstek aanleggen. Omdat de karpers veel moeten zoeken en wroeten gaan ze wilder en minder voorzichtig azen waardoor je ze makkelijker kunt haken.