Winkelwagen

06 80227521

 Binnen 3-5 werkdagen in huis!

Onze teamleden

Teamleden van Evolution Carp Products

De teamleden van Evolution helpen je graag met al je vragen over het vissen en vangen van karpers. Kom je ze tegen aan de waterkant? Vraag ze dan gerust om advies….


Ricardo Koster

Een bedrijf dat in eigen beheer het aas maakt. Aas dat gedraaid wordt met een visie en gedachtegang. Kwalitatief en vers, op bestelling gemaakt en tevens in diverse diameters verkrijgbaar. Een team dat inspraak heeft op eventuele aanpassingen van een boillie alvorens deze op de markt gebracht wordt…

Niet één boillie lijkt op elkaar. Elk aas is anders opgebouwd en met een idee in elkaar gedraaid. Prachtig, en ik herken het principe van jaren terug, toen ik mijn eigen aas nog maakte in de schuur. Ik kijk in ieder geval met enorm veel vertrouwen uit naar deze samenwerking.

Het zijn toch wel hele belangrijke speerpunten vindt ik zelf! Toen ik enkele maanden geleden diverse soorten bollen opgestuurd kreeg werd ik spontaan vrolijk. De geuren, kleuren, structuren en smaken.

Tot snel, en met wellicht een mooie update.


Joost van Vonderen

Mijn naam is Joost van Vonderen en ben 29 jaar oud. Ik heb mijn jeugd doorgebracht in het prachtige Scheveningen en daar is ook de liefde voor het vissen ontstaan. Inmiddels ben ik woonachtig in het centrum van Amsterdam. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de vastgoed sector als commercieel vastgoed adviseur bij een online makelaars platform.

Mijn visserij is begonnen op het strand waar we op zeebaars en scholletjes visten. Langzamerhand is mijn interesse verschoven naar het vissen op zoetwat er en dan vooral het vissen op karper. Als ik ga kijken naar mijn huidige visserij dan is het vrij divers, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar het bevissen van grote Franse stuwmeren waarbij een rubberboot noodzakelijk is. Samen met mijn beste vismaten Frank & Gerard reizen wij meerdere keren per jaar af naar het land van stokbrood en rode wijn. Het bevissen van openbare wateren heeft daarbij onze voorkeur omdat wij vaak het hit & run principe toepassen tijdens onze visvakanties. Dit heeft al geresulteerd in prachtige vangsten en verhalen waar je niet over uitgesproken raakt.

Door mijn vaste vismaat Frank van Schaik ben ik in aanraking gekomen met Evolution Products, en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Waar ik vroeger vaak wisselde van boilie, houd ik nu vast aan mijn favoriete smaken Smoked Fish en Sweet fish. In de zomer voeg ik graag onze koolhydraat rijke boilie Milk en Fruit toe. Dit heeft mij binnen een jaar al drie keer een persoonlijk record opgeleverd. Sinds ik vis met Evolution Products heb ik een zorg minder aan de waterkant want ik weet dat het niet aan het aas ligt, want daar heb ik 100% vertrouwen in, en dat is ook wel gebleken uit mijn vangsten.


DutchCarpCouple

Wij zijn Tom en Priscilla, 27&26 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. In het dagelijks leven zijn wij werkzaam als brandweerman en doktersassistente. Samen met onze trouwe viervoeter Kira de bordercollie is de waterkant een deel van ons leven.

(Tom) Het begon allemaal op de camping, waar we een plek aan het water hadden. Op zeer jonge leeftijd ging ik mee vissen met opa. Opa werd uiteraard gek van mijn gekloot maar ach, achteraf gezien zou hij hier ook vast wel van genoten hebben.

De visserij speelt zich voornamelijk af op grote plassen en meren. Wat een kick geeft het als de beetmelder afgaat en de vis de diepte in blijft duiken tot zij pas vindt dat je haar workout voltooid hebt! Het is met geen pen te beschrijven wat een gevechten dat kunnen opleveren. Op zulke wateren is vangen vaak geen garantie, want de vissen laten zich niet makkelijk strikken. Wanneer dit alles samenkomt is het plaatje compleet. Dit zijn de momenten die deze visserij zo bijzonder maakt!

Wat een mazzel heb ik toch met mijn vriendin, die het vissen steeds leuker begint te vinden. Het is een genot om deze passie met haar te mogen delen!

(Priscilla) Voordat ik Tom leerde kennen wist ik eigenlijk nog niet veel van de visserij. Ik heb altijd boten gehad en hield van de natuur en het water, samen met Kira. Kira is mijn trouwe viervoetige soulmate, nu al 7 jaar lang. Toen ontmoetten wij Tom, nu al bijna 2.5 jaar geleden. Sindsdien zijn wij samen onafscheidelijk van de waterkant. Al vanaf het begin nam Tom de tijd om mij alles rustig te leren, en zo begon ik het dusdanig leuk te vinden dat we nu samen een profiel gestart zijn!

Volg onze visavonturen op Instagram: Dutchcarpcouple.

Tight lines!
Tom & Priscilla


Teamleider Joey Meulendijks

Beste vissers, ik zal me even voorstellen. Ik ben Joey Meulendijks, geboren, getogen en woonachtig in het mooie Helmond samen met mijn vriendin en dochter. Aan het eind van 2018 is Evolution Products overgenomen door de huidige eigenaar. Kort daarna ben ik aan de slag gegaan als teamleider. Daarvoor heb ik twee jaar in het team gezeten en heb ik alle ins en outs van Evo leren kennen. Het team zoals het er nu uitziet, hebben we sinds mijn aanstelling opgebouwd tot wat het nu is. Een prachtige, uitgebalanceerde (om in vis termen te blijven), maar vooral ook gezellige groep vissers waar ik best wel trots op ben. Op dit moment maar vooral ook in de toekomst gaan

 jullie nog veel van deze jongens zien.
Verder ben ik verantwoordelijk voor alle social media en een deel van de website en hebben we als team een grote stem in de productontwikkeling.

Als je dan ook nog het volste vertrouwen hebt in het aas, dan komt het vrijwel altijd goed. Mocht je me willen volgen dan kan dat op Instagram: joeymeulendijks, Wellicht spreek ik je snel eens. Niet onbelangrijk: ik vis natuurlijk ook, en zoveel mogelijk. Dit jaar (2020) start ik een nieuw avontuur op een diepe zandput. Voor de rest vis ik veel op kanalen en maak ik diverse Frankrijktrips. Lekker divers dus en genieten op alle fronten.

Tight lines!


Julian Simmes

 

Ik ben Julian Simmes en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren in Doetinchem, heb gewoond in Enschede tijdens mijn vorige studie en studeer momenteel in Nijmegen. Naast het vissen op karper, waar ik straks dieper op in ga, heb ik een boel andere bezigheden. Zo ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, werk ik in de muziek en in de karpervisserij en studeer ik aan de Universiteit van Nijmegen.

Dan nu over mijn visserij. Net als vele anderen stond ook ik als 5 jarig jongetje met een bamboe hengel visjes te vangen in de vijver in onze achtertuin. Al snel werd de bamboe hengel vervangen door een werphengel, nu begon het vissen echt leuk te worden! Toen ik een jaar of 12 was had ik de hele schuur vol met verschillende hengels liggen. Ik beoefende namelijk diverse visserijen zoals feedervissen, vliegvissen, penvissen, snoekvissen etc. Pas toen ik voor het eerst een karper ving kreeg mijn visserij een groot keerpunt: ik werd direct verliefd op het gericht vissen op karper en mijn allround visserij kwam ten einde.

Nu bijna een decennium later, heb ik nog steeds die liefde voor het karpervissen. Vistechnisch gezien interesseer ik mij vooral in het gedrag van de karper, maar ook het nadenken over hoe je de vis het best kan vangen houd mij dag en nacht bezig alvorens een sessie begint. Door mijn broertje Jelmer, die bij de meesten wel bekend is, ben ik in aanraking gekomen met Evolution products en zodoende begon ik er ook mee te vissen.

Samen vormen wij dan TwinCarpNL. Voor mij is het belangrijk om vertrouwen te hebben in je aas, zodat je na een blank niet meer hoeft te twijfelen of je bol wel goed is geweest: dat scheelt weer een hoop denkwerk wat beter geïnvesteerd kan worden in andere aspecten van de visserij.

Wil je een kijkje nemen in mijn visserij? Volg mij dan op mijn Instagram: https://www.instagram.com/juliansimmes/


Dion Bekkers

Ik ben Dion Bekkers, 34 jaar, en kom uit het midden van het land! Utrecht centrum om precies te zijn. Hier heb ik de luxe om zowel deze prachtige hobby als mijn werk te kunnen uitvoeren. Zelf ben ik werkzaam in de horeca als bedrijfsleider bij feestcafe ‘t Pakhuis, en zet ik met mijn team 4 a 5 nachten in de week het nachtleven op z’n kop! Ik leef dan ook in een prachtig ritme om onze beschubte vrienden achterna te zitten.

Wat mijn visserij betreft is die erg uiteenlopend. Van kanalen in mijn eigen omgeving tot het befaamde Kempisch kanaal, dat zijn de plekken waar ik een uitdaging in zie. Ook zoek ik graag mooie putten en plassen op in eigen land. Zeker als ik te horen krijg dat er ergens mooie én grote vissen zwemmen, ben ik niet te beroerd om hiervoor een stukje te moeten rijden! Het gevoel zo’n parel dan eenmaal op de kant te hebben doet alles om je heen vergeten!

Zoals je leest smeed ik meerdere plannen in een jaar om voldoening uit mijn visserij te halen en vooral mijn kennis in deze visserij uit te breiden.

Ook Frankrijk valt hieronder. Vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar probeer ik meerdere trips te plannen om wat mooie vissen te vangen op de prachtige

Ik hoop jullie met dit verhaal mij en mijn visserij een beetje hebben leren kennen. Uiteraard valt er nog meer te vertellen en delen natuurlijk. Voor vragen sta ik dan ook altijd open om anderen goed op weg te helpen op wateren die onze zuiderburen rijk zijn.

Op mijn instagram is in ieder geval mijn visserij te volgen. Instagram: https://www.instagram.com/dionbekkers/ Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijk groet, Dion Bekkers


Frank van Schaik

Mijn naam is Frank van Schaik, 31 jaar en woonachtig onder de rook van Utrecht in Nieuwegein. In het dagelijks leven werk ik als buitendienst engineer voor een bedrijf wat kantoormachines en reprografische machines levert en repareert/onderhoud.

Het vissen zit er al van jongs af aan in, naast voetbal is dit eigenlijk altijd één van mijn favoriete bezigheden geweest. Mijn huidige visserij bestaat vooral uit het vissen op de wateren waarbij een rubberboot vrijwel een must is en kanalen. Het drillen vanuit een rubberboot blijf ik fantastisch vinden. Kanalen blijven mij boeien omdat het

bestand vissen nooit vaststaat aangezien ze echt overal heen kunnen.

Hiernaast reis ik gemiddeld zo’n 5 keer per jaar af naar Frankrijk. Het bevissen van de openbare wateren daar in combinatie met de prachtige natuur.

De afgelopen jaren heb ik altijd zelf mijn boilies gedraaid wat eigenlijk ook wel een hobby binnen een hobby is geworden. Helaas is dit een vrij tijdrovende klus, tijd die ik liever aan de waterkant besteed. Toen ik de kans kreeg om met het hoogwaardige aas van Evolution Products aan de gang te gaan heb ik dan ook niet getwijfeld. Ik kijk er dan ook erg uit naar de samenwerking. Temperaturen en de kans op mega vissen zijn voor mij de ingrediënten om regelmatig zuidwaarts te gaan. Dit probeer ik vervolgens zo goed mogelijk op de gevoelige plaat te leggen.

Succes langs de waterkant!


Jelmer Simmes

Mijn naam is Jelmer Simmes en ben woonachtig in de rustgevende Achterhoek in het Oosten van ons kikkerlandje. Met een leeftijd van 23 jaar behoor ik tot een ´young boy´ in het karperwereldje. Echter vis ik al ruim 15 jaar zéér fanatiek op karper.

Zoals de meeste mensen weten, ligt mijn hart bij de visserij op stromende of lang uitgerekte wateren; rivieren, kanalen, beken, vaarten; écht mijn ding! Factoren als locatie, voorvoeren en de benadering van de vissen die op deze wateren rondzwemmen, zijn van groot belang. Deze uitdaging en de voldoening van een gevangen karper, zorgt bij mij voor een ongekend plezier. Uiteraard kan ik ook volop genieten van de visserij op afgesloten wateren

In 2014 heeft er een belangrijk keerpunt plaatsgevonden binnen mijn visserij; de start van het gebruik van Evolution aas! Ik ben ervan overtuigd dat deze keuze me veel successen heeft opgeleverd. Vertrouwen in het aas is écht van wezenlijk belang: ik zou voor geen goud achter mijn hengels willen zitten met een vertrouwen van 99% in het aas. Nee… het vertrouwen moet 110% zijn!

 

Onderhand produceer ik al bijna 12 jaar video’s op het gebied van zowel roofvissen als karpervissen. Deze video’s/films publiceer ik op mijn YouTube kanaal twincarpNL. Ik ben enorm dankbaar voor de wijze waarop deze video’s en films worden ontvangen door zowel jong als oud publiek. Mijn voornaamste doelen zijn het enthousiasmeren van de jeugd, mensen wat bijbrengen (ook op het gebied van verantwoord vissen), en uiteraard mensen vermaken en stiekem enige vangdrang

Hiernaast ben ik actief op zowel Facebook als Instagram. Hier post ik vrijwel dagelijks updates over mijn bezigheden rondom mijn visserijen. Geniet van elke minuut aan de waterkant. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait…bezorgen

Volg mijn vis avonturen ook op Youtube samen met 20.000 andere karpervissers.

 

 Jeroen Daals

Jeroen Daals

Mijn naam is Jeroen Daals, 42 jaar oud. 
Ik heb mijn jeugd doorgebracht in het mooie Achterhoek.

Mijn vissen is ongeveer 34 jaar geleden begonnen.
Ik run samen met mijn vrouw een prachtig Horecabedrijf in Doetinchem: Entree1863

Er zijn twee kinderen die de wereld op zijn kop zetten, maar zorgen voor veel plezier.

Ik vis zelf nu 30 jaar gericht op karper dit is begonnen op CenterParcs tussen de waterfietsen met de broodkorst.
Door de jaren heen heb ik meerdere kanaaltjes, meren en zwemplassen bevist! 

Door de heren van Twincarp kwam ik in contact met Evolutionproducts en was mijn interesse gewekt. 
Dit aas geeft mij 100% vertrouwen tijdens mijn vissessies.


Tot gauw, aan de waterkant!

 
 
 
Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Binnen 3 tot 5 werkdagen

Verzending van onze orders

100% veilig afrekenen

iDEAL