Tegenvallende vangsten?
Soms lijkt het alsof niets werkt, alsof de vissen allemaal verdwenen zijn en niets wat je probeert lijkt te werken…
Een karper vangen is soms zo simpel nog niet!
Wij hadden dit probleem jaren geleden zelf ook en zo is Evolution Products ontstaan. Want, waarom lukt het je niet om wat te vangen? Ligt het aan je aas of is het je stekkeuze? Of is het weer misschien de grote spelbreker?
Niet al die factoren kun je uitsluiten, het blijft natuurlijk wel vissen. Maar de factor aas kun je toch wel bijna geheel uitsluiten.
De kans dat je met goed aas meer vangt is al een stuk groter, maar de kans dat je met het juiste aas meer vangt is nog veel groter.
Goed aas versus het juiste aas
Tussen goed aas en het juiste aas zit nog een behoorlijk verschil. Stel je hebt een hele goede boilie met een hoge voedingswaarde, maar het water is koud en de vis heeft die hoge voedingswaarde nu helemaal niet nodig: de vis is al verzadigd na een paar boilies en zal daarna weinig tot niks meer doen. Dikke pech voor jou als je dan zit te wachten op een aanbeet.
Dan zat je dus wel met goed aas, maar niet het juiste aas. Had je een licht verteerbare (instant) koolhydraat boilie dan had je een veel grotere kans op een aanbeet, omdat de vis daar meer van zou gaan eten.
En zo eenvoudig werkt het eigenlijk met je aaskeuze als je de andere factoren zou kunnen uitsluiten. Met alleen je aaskeuze ben je er nog niet, dat weten wij ook wel. Maar door jou inzicht te geven in welk aas je wanneer zou moeten inzetten ga je gegarandeerd meer karpers vangen.
Hoe werkt dat dan precies?
Het werkt heel simpel. Wij sturen je een e-mail met daarin onze boilie keuze hulp.
Dat zijn 2 pagina’s waarvan de eerste over de 3 verschillende typen boilies gaat en de tweede pagina gaat over welke boilie uit ons assortiment dan bij jou water en omstandigheden zou passen.
Zo eenvoudig is het!
Later krijg je een aantal mails waarin we je alles uitleggen wat je moet weten over de ingrediënten in een boilie en wanneer je deze het beste kunt inzetten.
Je leert dus o.a. het verschil tussen koolhydraten en eiwitten oftewel zoet versus vismeel boilies, en waarom dat zo belangrijk is voor je vangsten.
Lekker vanuit je luie stoel en zonder extra moeite leer jij dus:
- Met welke boilie je in welk seizoen betere vangkansen hebt
- Met welk type boilie je contrast vormt en daardoor extra opvalt
- Hoe je de verschillende boilie types kunt combineren voor nog betere resultaten
- Hoe je inspeelt op de voedingsbehoefte van de karper en dus een voorsprong hebt op de rest
Vul dus nu je mail adres in en je ontvangt direct de boilie keuze hulp in je mailbox.