Karper pellets

Een lijn van karper pellets die jouw vangsten een boost geven, omdat ze super attractief zijn. Ze vallen in enkele uren uit elkaar tot kleine aantrekkelijke voedseldeeltjes. Super attractief en visueel interessant. Het bestaat uit zowel zinkende als drijvende delen ze zijn ook nog eens lekker voordelig. Je kunt ze uniek maken door ze te behandelen met je eigen soak, bait booster, flavour of baitspray.

Karper pellets
Filters

Toont alle 6 resultaten

Filters

Toont alle 6 resultaten

In combinatie met boilies of partikels

Deze pellets werken fantastisch wanneer deze ingezet worden in combinatie met boilies of partikels. De pellets geven de voermix nog meer attractie. De vissen kunnen het echter niet daadwerkelijk opeten, het lost immers snel op. De vissen merken nog sneller dat er wat te halen valt, terwijl ze eigenlijk alleen de boilies of partikels kunnen eten. Hierdoor blijven ze nog langer op de stek hangen, waardoor de kans op een aanbeet ook vergroot wordt. Ook lokken de pellets veel andere vissen aan zoals voorns en brasems, waardoor voedselnijd wordt gecreëerd!

Vissen met enkel pellets

Je kan er ook voor kiezen om te vissen met louter pellets. Dit is een tactiek die veel van onze teamleden inzetten. Wanneer je vrij compact een paar scheppen pellets voert, dan loont het écht om er met een pop up bovenop te vissen. Vis bijvoorbeeld een Gele Premium pop up bovenop een bedje van Mais-Pellets!

Ook kan je het natuurlijk helemaal anders doen om de lastige karpers op de kant te trekken. Vis bijvoorbeeld een Blauwe Pop up bovenop een bedje van GLM Pellets.