Milk&Fruit – Premium Pop Ups (16mm)

Milk&Fruit – Premium Pop Ups (16mm)

9,95

Prijs per pot van 75gr

Op voorraad

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Premium pop ups 16mm

***Nu tijdelijk ook in 12mm verkrijgbaar.***

Deze goede karper pop ups hebben niet alleen een revolutionaire kleur, maar ook een gigantisch drijfvermogen. Ze zitten bomvol amino’s en zijn mega attractief.

We waren er al (heel) lang mee bezig. En eindelijk zijn ze er nu, super goede karper pop ups!

Waar hebben we het over? De lang, lang, lang verwachte super attractieve, helemaal op maat gemaakte, hand gerolde, heerlijk ruikende, mooi gekleurde én super vangende ….

Premium Fluo Pop Up Range!

Wat zijn we hier ongelooflijk enthousiast over. Dit was iets wat jullie erg graag wilden. Wij uiteraard ook. Maar een écht goede pop up maken valt nog niet mee.
Het drijfvermogen moet goed blijven, en wij wilden nogal wat toevoegen. Want een kale fabrieks pop up met een kleurtje die eventjes is gesoakt in een flavour. Ja, die zijn er al meer dan genoeg.

En eerlijk is eerlijk. Bij gebrek aan beter deden wij dit ook. We soakten in meer dan alleen flavour om ze toch zo goed mogelijk te maken. Maar we waren er niet echt trots op. En dat is wel wat we bij Evolution willen. We willen trots zijn op onze producten, zo ook op onze enorm goede karper pop ups. 110% aandacht, liefde, passie en de beste lokstoffen zitten in deze pop up range. En onder andere:

  • Amino houdende poeder’s
  • Lactose
  • Talin zoetstof
  • Vis extracten
  • Boterzuur
  • Trassi
  • Essential oils

En zo kunnen we nog even doorgaan. Want iedere pop up heeft uiteraard zijn eigen samenstelling. Met dezelfde lokstoffen die de boilie zo aantrekkelijk maken. En nog wat extra’s 😉

De teamleden zijn klaar en hun resultaten zijn veelbelovend. Nu kan jij er ook mee aan de slag!

Het complete pakket

Wil je écht de man zijn aan het water? Kijk dan eens naar onze best vangende boilie; de bijbehorende Milk&Fruit boilie!

Door het enorme drijfvermogen kun je ze inzetten als snowman, (hij tilt een 18mm op) een singel chod, op een ronnie rig, en zelfs als zig aas!
Dankzij de amino’s die er in verwerkt zitten zal deze pop up continue voedselsignalen afgeven en is hij meer dan 24 uur attractief. Vanwege de attractoren die ook in de premium pop ups verwerkt zitten zal de karper niet snel doorzwemmen zonder even te kijken wat het is. Door de vervaagde Washed-out kleuren zijn ze ook nog eens dressuurdoorbrekend!

We hebben de pop ups afgetopt met echte essentiële oliën waardoor ze nog sneller geaccepteerd zullen worden door de karper. Kortom, wil jij je eigen visserij verrijken en met 100% vertrouwen zitten te vissen dan mogen deze pop ups niet ontbreken in je vistas!

Extra informatie

Gewicht 0,15 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milk&Fruit – Premium Pop Ups (16mm)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *