Winkelwagen

06 80227521

 Binnen 3-5 werkdagen in huis!
Hoge voedingswaarde boilie

NIEUWE BOILIE – Ingrediënten

De perfecte combinatie

Zoals aan de foto´s van de nieuwe ´boilie´ te zien is, is het een combinatie van twee boilies in één zak! Wij van Evolution Products staan bekend om onze kwaliteit én de unieke gedachtegang achter elke boilie. Het mengen van boilies wordt al jaren effectief ingezet door vele karpervissers, maar er zijn combinaties die écht het verschil maken. In deze zak vind je niet alleen hoogwaardige en dressuur doorbrekende boilies, maar ook een combinatie van twee boilies die contrasterend zijn, maar toch samen op harmonieuze wijze met elkaar in lijn liggen en elkaar versterken in hun afzonderlijke kracht.

Qua ingrediënten blijven we in deze blog vrij algemeen; de details komen later wel… Wel kunnen we wat vertellen over de algemene voedingswaarde. Laten we beginnen met de waarde van elke boilie op zichzelf uit te leggen. Daarna wordt het echt interessant: wat zijn de overeenkomsten, maar vooral de verschillen waardoor de boilies elkaar zo goed versterken?

Vangsten op boilies Evolution Products
Ook deze flinke schub kwam er al snel achter dat dit aas écht goed voor hem is!

Romige volle karamel

De witte boilie ruikt naar een romige volle karamel. De smaak is daarentegen weer een soort fruitig. Dit is een boilie die je écht op wilt eten, want het is net alsof je een hap van een koekje neemt.  Wij weten nu al dat dit één van je lekkerste, zo niet dé lekkerste boilie is waarmee je ooit hebt gevist! De witte boilie is relatief hoog in koolhydraten, zoals bij zoete boilies de standaard is. Toch is de boilie niet alleen attractief door de sterke zoete geur, maar ook door de dierlijke eiwitten welke een uitzonderlijk goed aminozuurprofiel bevatten.

Dé voedselbron voor karper

De zwarte boilie is dé voedselbron voor de karper. Hij is érg hoog in dierlijke eiwitten! Dit komt niet alleen door de stevige dosering aan hoogwaardige vismelen, maar ook door een overdosis aan insecten wat de hoeveelheid aminozuren enorm opschroeft. De toegevoegde kruiden zorgen voor een bevorderde spijsvertering, want we willen natuurlijk dat de vis kan blijven eten. De aminozuren zorgen ervoor dat de vis het snel zal herkennen als natuurlijk voedsel. Hierdoor zullen ze ook de zwarte boilie snel gaan proberen. Wanneer ze dat eenmaal doen, zullen ze de hoge kwaliteit herkennen en er van blijven eten. Toch gaan we nog een stapje verder dankzij het toevoegen van eetlustopwekkers; de vis kan er niet meer vanaf blijven zodra ze beginnen te azen!

Volledig in balans

Nu wordt het echt leuk! Zoals eerder aangegeven: de boilies versterken elkaar enorm in hun werking. We weten allemaal dat de karper hoogwaardige vetten, eiwitten en koolhydraten nodig heeft om fit en vitaal te kunnen leven. Door de insecten en vismelen in de zwarte boilie is het eiwit- en vetgehalte erg hoog. Gecombineerd met de witte boilie is de totale waarde van macronutriënten volledig in balans: het eiwitpercentage is hoog, het koolhydraatgehalte is functioneel en het vetgehalte zorgt voor optimale vitaliteit van de vis.

Al met al…

Dus: de visueel opvallende en zoete attractieve witte boilie zal de karper altijd willen eten. Zwart zal door de attractiviteit van aminozuren al snel worden meegegeten. Door de hoge nutritionele kwaliteit en eetlustopwekkers van deze boilie zal de vis de stek snel leeg vreten en het aas gauw herkennen: perfect voor voercampagnes! Ook bevatten beide boilies trouwens geen kleurstoffen! Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Ook zijn er bij beide boilies tarwekiemen toegevoegd die de verteerbaarheid van de boilie nog eens doen vergroten.

Er is nog veel meer te zeggen over deze combinatie van twee boilies en dat zal allemaal op de website verschijnen zodra de boilie op de markt verschijnt. Natuurlijk zal er ook snel een interessante video verschijnen op ons Youtube Kanaal

Twee keuzes, twee kansen… Durf jij het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Binnen 3 tot 5 werkdagen

Verzending van onze orders

100% veilig afrekenen

iDEAL