Winkelwagen

06 80227521

 Binnen 2-3 werkdagen in huis!
Nieuwe boilie 2022

— NIEUWE BOILIE BIJ EVOLUTION PRODUCTS —

 

Yess! Er komt een nieuwe boilie aan! We zijn al een poosje bezig met het ontwerpen van een nieuwe boilie. We willen graag onderscheidend zijn en de kwaliteit leveren die je van ons gewend bent. Uiteraard streven we ook naar het uitbrengen van een exclusief product!
Na lang denken, proberen, uittesten, opnieuw denken, weer proberen en ga zo maar door hebben we een heel speciaal product voor jullie ontworpen. Het recept is klaar, de eerste test batches zijn de deur uit naar de teamleden en wij kunnen alvast verklappen: de eerste vissen zijn al gevangen op de nieuwe boilie!
Wij zijn er in ieder geval mega enthousiast over, en er komt een mooie aansluitende range bij met Premium Pop ups en een Booster. Maar ook daarin gaan we deze keer een stap verder! De nieuwe boilie krijgt namelijk een eigen Baitspray, Wafters en we zijn bezig met een Balanced Hookbait!
Kortom, een mega uitgebreide range. Super onderscheidend van je medevissers en ook nog eens een lust voor jou als visser ­čśë

Nieuwe boilie Evolution Products
Teamlid Julian ving al snel vis op de nieuwe boilie!

De nieuwe boilie krijgt ook een hele speciale naam. Die mogen we helaas nog niet verklappen, maar als je onze socials goed in de gaten houdt dan maak je wel kans om als eerst de naam te weten. Sterker nog, je kan zelfs kans maken om de boilie uit te gaan testen samen met de teamleden van Evolution Products!
De komende tijd zal er meer informatie verstreken worden op onze social media kanalen en de website. Ook wordt er een wekelijkse blog geschreven over de nieuwe boilie. Al met al: houd alles goed in de gaten om te zien wanneer jij hem kan bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Binnen 2 tot 3 werkdagen

Verzending van onze orders

100% veilig afrekenen

iDEAL