Sweet Fish – Premium Pop Ups (16mm)

Sweet Fish – Premium Pop Ups (16mm)

9,95

Prijs per pot van 75gr

Op voorraad

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Premium pop ups 16mm

Spiksplinternieuwe zoete vismeel pop ups met niet alleen een revolutionaire kleur, maar ook een gigantisch drijfvermogen. Ze zitten bomvol amino’s en zijn mega attractief

Deze zoete vismeel pop up is een ware lust voor het oog, en zo ook voor de karper. Toch is het niet alleen het visuele aspect wat deze pop up zó goed maakt! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze dressuurdoorbrekende pop up.

We waren er al (heel) lang mee bezig, en eindelijk zijn ze er nu!

Waar hebben we het over? De lang, lang, lang verwachte super attractieve, helemaal op maat gemaakte, hand gerolde, heerlijk ruikende, mooi gekleurde én super vangende ….

Premium Pop Up Range!

Wat zijn we hier ongelooflijk enthousiast over. Dit was iets wat jullie erg graag wilden, en wij uiteraard ook. Maar een écht goede pop up maken valt nog niet mee.
Het drijfvermogen moet goed blijven, en wij wilden het uiteraard beter dan de standaard maken. Een kale fabrieks pop up met een kleurtje die eventjes is gesoakt in een flavour… Tja, die zijn er al meer dan genoeg.

En eerlijk is eerlijk. Bij gebrek aan beter deden wij dit ook. We soakten in meer dan alleen flavour om ze toch zo goed mogelijk te maken. Maar we waren er niet echt trots op. En dat is wel wat we bij Evolution willen. We willen trots zijn op onze producten. 110% aandacht, liefde, passie en de beste lokstoffen zitten in deze pop up range. En onder andere:

  • Amino houdende poeder’s
  • Lactose
  • Talin zoetstof
  • Vis extracten
  • Boterzuur
  • Trassi
  • Essential oils

En zo kunnen we nog even doorgaan, want iedere pop up heeft uiteraard zijn eigen samenstelling met dezelfde lokstoffen die de boilie zo aantrekkelijk maken, zo ook deze zoete vismeel pop up.

Het complete plaatje

Wil je het plaatje echt compleet maken? Kijk dan eens naar de bijbehorende boilies voor optimaal resultaat. In dit filmpje is ook veel info te verkrijgen over deze zoete vismeel boilie!

De teamleden zijn klaar met de testfase en hun resultaten zijn veelbelovend. Nu kan jij er ook mee aan de slag!

Door het enorme drijfvermogen kun je ze inzetten als snowman, (hij tilt een 18mm op) een singel chod, op een ronnie rig, en zelfs als zig aas!
Dankzij de amino’s die erin verwerkt zitten zullen deze pop up continue voedselsignalen laten afgeven en hij is meer dan 24 uur attractief. Door de attractoren die ook in de premium pop ups verwerkt zitten zal de karper niet snel doorzwemmen zonder even te kijken wat het is. Vanwege de vervaagde Washed-out kleuren zijn ze ook nog eens dressuur doorbrekend!

We hebben de pop ups afgetopt met echte essentiële oliën waardoor ze nog sneller geaccepteerd zullen worden door de karper. Kortom, wil jij je eigen visserij verrijken en met 100% vertrouwen zitten te vissen, dan mogen deze pop ups niet ontbreken in je vistas!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Fish – Premium Pop Ups (16mm)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *