Hennepzaad
Karpers houden hiervan. Mits het goed bereid is, anders leggen ze het loodje.
Onze hennep wordt zorgvuldig geoogst en verpakt.
Door een duurzame verwerking leveren we altijd hoge en verse kwaliteit.
Bereidingswijze:
Hennep moet 24 uur goed onder water staan, regelmatig controleren of er nog voldoende water op staat. Daarna de hennep koken tot het begint te kiemen.
nb. Deze zaadjes zijn niet voor menselijke consumptie bedoeld.
Analytical components, Analytische bestandteile, Analytische bestanddelen,
Constituants Analytiques :
Crude Protein / Rohprotein / Ruw eiwit / Proteines Brutes : 21,5%
Crude fat / Rohfett / Ruw vet / Matieres Grasses : 30,4%
Crude Fibre / Rohfaster/ Ruwe celstof / Cellulose Brute : 18,8%
Crude Ash / Rohasche / Ruwe As / Cendres Brutes : 4,6 %
Natrium
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.