Sub Zer0 – Premium Pop Ups

Sub Zer0 – Premium Pop Ups

9,95

Prijs per pot van 75gr

(1 klantbeoordeling)

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Premium Pop Ups Sub Zer0

Attractieve Witte Pop Ups voor de Sub Zer0 (Bio Activated) WinterBoilie. Lekker scherp en romig, dus super aantrekkelijk voor karpers.

Deze pop ups zijn bedoeld als combinatie met de sub zer0 winter boilies, maar kunnen ook prima in combinatie met andere boilies gevist worden. Ook voor de chod of single hookbait zijn deze pop ups erg geschikt vanwege hun sterke en lang aanwezige geurverspreiding door de essentiële oliën.

Premium Pop Ups bevatten dezelfde lokstoffen als de bijbehorende boilie. In de Sub-Zero pop-ups mag daarom de 𝙕𝙬𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙥𝙚𝙥𝙚𝙧 niet ontbreken. We hebben zowel de gemalen versie als de essential oil gebruikt. Om de scherpte er iets af te halen, hebben we een heerlijk 𝙢𝙚𝙡𝙠𝙥𝙤𝙚𝙙𝙚𝙧 toegevoegd. Tenslotte hebben we 𝘽𝙚𝙧𝙜𝙖𝙢𝙤𝙩 𝙤𝙡𝙞𝙚 gebruikt, wat als eigenschap heeft dat het ook met lage temperaturen goed oplost, en daarom zeer attractief is!

Doordat dezelfde attractoren worden gebruikt als in de boilie, zijn deze pop-ups ook zeer goed in te zetten als single hookbait. De witte kleur zorgt voor een visuele prikkel, wat zeker in de winter voor die aanbeet kan zorgen.

Dit product is niet geschikt om gevoerd of gegeten te worden en is alleen te gebruiken als lokaas voor vissen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Kies-diameter

12mm, 16mm

1 beoordeling voor Sub Zer0 – Premium Pop Ups

  1. Menno

    Lekkere zoete pop up die snel de aandacht trekt van de karper!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *