Winter Visserij

Klik hier en lees meteen een interessant artikel over wintervissen met Julian Simmes! 

Klik hier en lees het nieuwste artikel van teamlid Dion Bekkers over wintervissen met klein en attractief aas!

Winter Visserij
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

***Evolution Products Winter Pakketten***

 

Naast de ”gewone” sub-zer0 boilie hebben we speciaal voor jou 4 uiteenlopende winterpakketten samen gesteld.

 

 • Pakket 1
  De Evolution winter partikelmix. Een heerlijke mix van Maples, Boekweit, Hennep en Rode Mais. Al dit lekkers gecombineerd met onze GLM pellets, twincarp pop-ups en als bonus een Vitamino baitspray!

 

 • Pakket 2
  The one and only Milk&Fruit boilie (in de 14 mm uitvoering) en de  Milk&Fruit pop ups 12 mm zodat je een perfect uitgebalanceerde snowman kan maken als haakaas. Een scheutje M&F baitbooster erover om je voertje net die extra attractieve boost mee te geven. Mix hier wat Vismeel en Hennep pellets doorheen en je hebt een voertje om bij weg te smelten deze winter!

 

 • Pakket 3
  Dit is een echte killer in de winter. De wereldberoemde Sub-zer0 boilies, gecombineerd met de enige echte sub zero pop-ups, hennep pellets, hennep olie en boekweit. Dit als geheel kan haast niet anders dan een mooie winterkarper opleveren!

 

 • Pakket 4
  Sub zer0 boilies, Scopex CSL, Scolpex CSL baitbooster, Pop ups naar keuze, pellets naar keuze, winter partikelmix en Baitspray Nutrifish. Kortom, een pakket waar je een beetje je eigen draai aan kan geven en die gewoon meer dan compleet is!

 

Vissen in de winter, Je kent het vast wel.
Ga je vol goede moed op je zorgvuldig opgebouwde stek zitten. Je hebt het dagelijks voorzien van een heel klein beetje voer om de vissen die eigenlijk al in wintermodus toch nog een beetje actief te houden. En kom je naar een hele sessie koukleumen thuis en heb je niks gevangen.

We kennen het, maar dat is vanaf nu verleden tijd! Wij hebben ons de laatste jaren helemaal gespecialiseerd in het wintervissen, en naast de visserij zelf hebben we ook een paar hele interessante winterproducten voor je ontworpen. Dat is ook exact de reden dat wij speciaal voor jou deze hele pagina binnen de website hebben gemaakt! Zodat jij ook gaat vangen in de winterse maanden!

 

Door het gebruik van veel kennis en ervaring in combinatie met het juiste aasje kunnen we met zekerheid zeggen dat wat ons betreft wintervissen nog nooit zo leuk is geweest!

Ook geven we tips om je vis uren zo efficiënt mogelijk in te delen, do’s en dont’s tijdens het vissen in de winter en nog veel meer handige tips en tricks zodat jij naast leuke vangsten ook nog een comfortabel kan vertoeven aan de waterkant als het koud is.