Sub-zer0 totaal pakket
55,99 44,79 Selecteer opties
Aanbieding!

Sub-zer0 totaal pakket

44,79

Wissen
De voordelen van Evolution Products

Binnen 3 werkdagen bezorgd
Gratis levering vanaf € 95
Unieke hoge doseringen

Beschrijving

Sub-Zer0 winter boilie: het totaal pakket

Dit handige en voordelige winter boilie pakket bevat alles wat je nog nodig hebt om een winter karper te vangen, inclusief de beste winter boilie op de markt!

  • 2,5 kg Sub Zer0 Boilies (14 of 18mm)
  • 100 ml Baitspray Vit-Amino
  • 5 liter Crushed Boilies in hersluitbare emmer
  • 75 gr. Fluo Witte Sub Zer0 Pop Ups (diameter passende bij formaat boilies)

Je wilt gaan karpervissen (en vangen) in de winter; dat vraagt om een goeie aanpak. Wij zaten maar te kouwkleumen in onze tent en de vissen lagen passief op grote diepte. Lekker niks doen en aan eten dachten onze gevinde vrienden al helemaal niet. Het werd al vroeg donker en de kachel draaide overuren. We gingen bedenken wat we konden doen om de vis toch in actie te krijgen. Dus daar zaten we, in onze tent, in de sneeuw, bij de kachel met een pen een kladblokje. Onze eerste echte winter boilie moest aan een aantal voorwaarden gaan voldoen:

  • Laag in Vet en Eiwitten zodat je verzadiging kan voorkomen
  • Hoog percentage vezels zodat ze snel te verteren zijn
  • Bio Activated d.m.v. bijgeleverde Enzymen zodat ze nog attractiever zijn
  • Attractief door vele smaakmakers zodat ze nog lekkerder zijn
  • Open structuur voor makkelijk uitlekken zodat ze beter gevonden worden
Beste winter boilie karpervissen
De Sub zer0 is mega attractief en verteerbaar!

In de winter vang je vaak niet zo veel. Ze liggen vrijwel stil en zwemmen nauwelijks nog. Hoe krijg je deze vissen toch op je aas zodat je ze kunt vangen? En als ze je aas gevonden hebben, hoe hou je ze dan aan het eten?  Deze boilie is voor de karper makkelijk te vinden door de uitlekkende lok- en smaakstoffen. De boilie wordt voorverteerd door de enzymen. Hierdoor worden aminozuren vrijgemaakt zodat de karper je boilie nog makkelijker vindt én verteert. En we hebben ook nog de voedingswaarde zo laag mogelijk gehouden zodat ze er meer van kunnen eten zonder dat ze verzadigd raken. Dus wil je een winter karper vangen? Kijk dan eens kritisch naar je aas! Klik hier om een leuk filmpje te bekijken over onze Sub zer0 boilie!

De best verteerbare boilies op de markt
Het verteringsproces wordt alvast in gang gezet.

Enzymen


Voor de finishing touch wordt er bij de Sub zero een potje met enzymen bijgeleverd. De Sub-Zer0 is verpakt per 2,5kg en voorzien van 20 gram Enzymen ( 8 gram enzymen per kg boilies). Deze dienen maximaal 3 dagen (op kamertemperatuur) voor het vissen en/of voeren over de boilies gestrooid te worden. Zo wordt het verteringsproces alvast in start gezet waardoor je met een extreem goede, attractieve en verteerbare boilie verschijnt aan de waterkant. Wil je de boilies nog niet gebruiken en heb je wat over na je sessie, vries de boilies dan inclusief de enzymen in. Hierdoor worden de enzymen inactief,  waarna ze weer actief worden zodra ze opwarmen.

De Sub Zer0 is een speciale readymade winter boilie en bestaat voor dik 40% uit vezelrijke ingrediënten. Deze boilie is het beste inzetbaar tot de watertemperatuur weer oploopt tot circa 14 graden.

Waarschuwing: Voer met mate! In de winter volstaat een handje vol boilies vaak al.

 

Aanvullend diervoeder voor in het wild levende vissen.
Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 22,68%
Ruwe Celstof – 2,18%
Ruw Vet – 6,58%
Ruwe As – 5,99%

Hier volgt de (zeer) uitgebreide beschrijving van de gebruikte ingrediënten:


Vezels zoals zemelen, kiemen en kelp. Kelp stimuleert de spijsvertering en de gezondheid van de karper. Het is een water alg die boordevol vitaminen, mineralen en spoorelementen zit. Tarwekiemen zijn rijk aan goede eiwitten , vitamines en mineralen. Tarwezemelen bevatten veel voedingsvezels. Al deze ingrediënten bevorderen een hoge doorloopsnelheid in de darmen en zijn dus onmisbaar in een koud water aas. Als extra hebben wij in de Sub zero ook nog vitamine C toegevoegd. Vitamine C is een antioxidant die het weefsel beschermt tegen vrije radicalen. Ondanks dat de meeste boilie producenten gebruik zullen maken van boilies met een witte opvallende kleur hebben wij juist gekozen voor een ingrediënt waar de karper wat aan heeft. Namelijk zwarte peper. In zwarte peper zit piperine. Piperine bevordert de aanmaak van spijsverteringsenzymen en bezitten ontstekingsremmende eigenschappen. Alweer een must have in een winter boilie. Zwarte peper is voor 5% gedoseerd in de Sub Zer0.

Wat ook voor 5% gedoseerd is is Chili poeder. Chilipoeder heeft ook een positieve werking op de spijsvertering van de karper. De werkende stof in chili poeder is Capsicum. Die stof kan er voor zorgen dat de lichaamstemperatuur van de karper verhoogd wordt, wat in de koudere periode een troef kan zijn. Deze 2 ingrediënten gecombineerd dus  10% in de boilie zorgen voor een extreem pittig smaakvol bolletje. En als je het lef hebt er eentje te proeven zal je ervaren dat je slokdarm in de brand staat. Als de karper dit ook zo zal ervaren kunnen we natuurlijk niet bewijzen J maar feit is wel dat de karper gek is op een pittig smaakje. Ook is er in onze winter boilie een maximale dosering van Betaine hcl toegevoegd. Betaine hcl bevordert de spijsvertering en zorgt ervoor dat door enzymen koolhydraten, eiwitten en vetten worden afgebroken.

Nuttige voedingsstoffen


Uiteraard is het helaas niet mogelijk om een boilie te maken die volledig bestaat uit vezels. Vezels hebben namelijk geen bindende eigenschappen en een slechte uitharding waardoor het onmogelijk word een boilie te draaien. Dus zijn we genoodzaakt toch een aantal ingrediënten te gebruiken waar de karper weinig baat bij heeft namelijk koolhydraten. Natuurlijk nemen wij hier geen genoegen mee en zijn we opzoek gegaan naar een manier om deze voedingstoffen toch nuttig te maken voor onze vrienden. Door gebruik te maken van een soort van gist die de koolhydraten fermenteren worden er metabolieten gevormd. Met andere woorden fermenteren zorgt ervoor dat door micro organismen de ingrediënten worden afgebroken en/of omgezet worden tot o.a aminozuren. Een zeer waardevol product waar de karper instinctief behoefte aanheeft en direct zal aanvaarden als voedsel.

Nog een top ingrediënt in de winter is bergamot olie. Dit is een etherische olie die goed kan uitlekken bij koude water temperaturen en zich goed laat mengen met een fruitige flavour. Als flavour hebben we gekozen voor een uniek creamy poeder aroma, en als extra ondersteuning hebben we ook nog een vloeibare eetlust opwekker toegevoegd. Dit zal de karper nog een extra prikkel geven om over te gaan te aas opname.

Extra informatie

Welke Diameter wil je?

14mm, 18mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sub-zer0 totaal pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.