Voerboilies

22,50

Per 5 kg

Uitverkocht

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

Voerboilies van Evolution Products

Voerboilies is een mix van allemaal verschillende boilies die over blijven na het verpakken. Zoals je waarschijnlijk al weet zijn de boilies verkrijgbaar in zakken van 2,5kg, en als wij een hele batch verpakken blijft er altijd wel een restje over wat net geen 2.5kg is. Hebben we de luchtdichte ton waar we het in gooien vol, dan schudden we het eens even goed door elkaar en stoppen we het in 5kg zakken zodat jij er weer van kan profiteren.

Weten wat voor boilies er onder andere in kunnen zitten? Klik dan even hier voor verschillende leuke en informatieve filmpjes. Om de voerboilies nóg attractiever te maken kan je ervoor kiezen een mooie Baitbooster of Liquid Carp Food te gebruiken.

Praktische inzetbaarheid

Voerboilies kunnen enorm efficiënt zijn om vissen op de stek te houden door simpelweg grof te voeren. Natuurlijk wil je niet te veel geld uitgeven aan het voeren. Dit is waar voerboilies tot hun recht komen. Door de mix van de verschillende boilies van hoge kwaliteit is er voor elke vis wat wils. Ook kan het zijn dat er meerdere diameters in de zak zitten waardoor er nog meer variatie is. Dit kan lonend zijn voor het creëren van vertrouwen én kan het prikken van de vis bevorderen.

Het combineren van zoet- en vismeel boilies werkt erg goed en daar hoef je in dit geval niet meer bij na te denken. Elk mens heeft een voorkeur voor eten en zo werkt dat bij vissen ook. Daarbij heeft niet iedereen elke dag zin in hetzelfde eten, dus je kan je voorstellen dat vissen het ook prettig vinden om elke dag variëteit in het voedselaanbod te hebben.

Al met al is dit een uiterst efficiënte manier van voeren wat ook nog eens voordelig is voor de portemonnee!

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voerboilies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *