DiaMix Krill, Shrimp & Trassi

DiaMix Krill, Shrimp & Trassi

42,00

Geïntresseerd in bulkafname van onze diamix? Neem contact op via de whatsapp button, of de mail!

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

DiaMix Krill, Schrimp &Trassi: een zak met 5 kilo boilies in al onze diameters!

Speciaal voor de visser die zich net een beetje wil onderscheiden van de rest, hebben wij de DiaMix ontworpen. In dit geval een zak met de enige echte Diamix Krill boilie!
Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, maar is het ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wilt kopen.

Wat is Krill DiaMix?

De Krill DiaMix bestaat uit een zak van vijf kilo Krill boilies met hierin drie verschillende soorten diameters. De diverse diameters zijn natuurlijk zoals je van ons gewend bent: te allen tijde vers én in eigen beheer afgedraaid en gemixt!

35% 14mm

35% 18mm

30% 22mm

Wist je dat er diverse voordelen zijn om met verschillende diameters te vissen en te voeren?

Een paar feiten vanuit ons perspectief:

– Op wateren met een groot witvisbestand weet je bijna zeker dat 22mm uitsluitend wordt gegeten door karper.

Vaak is het zo dat wanneer er enkel met kleiner aast gevist en gevoerd wordt, er na een X aantal uren alleen nog een ‘single bait’ ligt. Witvis hoeft namelijk niet altijd gevangen te worden om toch de gehele stek leeg te hebben gegeten.

– Je kunt altijd inspelen op vrijwel elke situatie. De switch naar kleiner of groter aas indien de situatie hierom vraagt behoort direct tot de mogelijkheden!

– Door met diverse diameters te vissen kun je het wantrouwen van de karper eerder wegnemen. Door de verschillende diameters en dus ook telkens een ander soortgelijk gewicht, zal de vis haar manier van aas-opname constant aan moeten passen doormiddel van haar zuigkracht. Je kunt je vast voorstellen dat een karper hierdoor haar argwaan eerder kwijt raakt en steeds onvoorzichtiger wordt.

Uiteraard is de DiaMix in al onze smaken verkrijgbaar. Je kan jouw favoriete smaak uitkiezen in het keuzemenu! Klik hier voor de bijpassende Krill pop up en hier voor de Krill baitbooster!

Krill pop up zwart Evolution Products
Een fantastisch dressuurdoorbrekende Krill pop up vol drijfvermogen!

Onze Krill Shrimp & Trassi Boilie

De Krill Shrimp Trassi Boilie is een hoge eiwit (35%) boilie en bevat een flinke dosis dierlijke ingrediënten en benadert daarmee erg dicht zijn natuurlijke voedselbronnen. Krill is een garnaalachtig diertje wat rijk is aan aminozuren zoals Lysine welke in de natuur weinig voorkomt. Daarnaast gebruiken we ook gehydroliseerde krill. Deze zeer geconcentreerde sap bevat ook nog eens een hoge dosis attractie door de hoogwaardige eiwitten, essentiele vetten en amino’s. Ook bevat deze boilie geen flavour maar puur natuurlijke aroma’s bestaande uit krill, garnaal en gefermenteerde garnaal.

Klik hier om een toffe video over onze Krill Shrimp & Trassi boilie te bekijken!

TIP: Meng deze boilies met een goede instant koolhydraat boilie zoals de Milk & Fruit of de Scopex CSL. Zo voorzie je ze altijd in de benodigde behoefte en verdubbel je de kans op een aanbeet. Pak dan zeker de Krill boilie diamix én een andere diamix voor maximale efficiëntie!

Krill boilie verschillende diameters
Verschillende diameters benodigen verschillende zuigkrachten voor opname!
De grootste voordelen:
  • Bevat vele vrije Aminozuren en is daardoor snel gevonden
  • Bevat essentiële vetten en daardoor goed voor de voedingsbehoefte van de vis
  • Prima structuur en hardheid zodat je er gerust een nacht mee kunt vissen
  • Zonder kunstmatige Flavour en dus een puur natuurlijke smaak en geur
  • Hoog (dierlijk) eiwit percentage (35%) en daardoor erg attractief als volwaardige voedingsbron
Extra info:

Krill is de naam voor garnaal achtige zeedieren en vormen een voedselbron voor onder andere walvissen en pinguins. Door hun rijke profiel aan aminozuren vormen ze ook voor de karper een prima voedingsbron aangezien deze gek is op kreeft, garnaal etc. Trassi, ook wel belachan genoemd, is gefermenteerde gedroogde garnaal pasta. Ook dit is een zeer geconcentreerd ingrediënt met vele vrije aminozuren en heel veel smaak. Onze garnalenpasta bevat 90% gefermenteerde garnaal! Garnaalmeel is instant een erg goed ingrediënt met een uitgesproken smaak en geur. Al met al dus een lekker smakende en geurende boilie zonder kunstmatige flavours. Deze boilie heeft een hoog eiwit percentage (35%) en is dus erg geschikt voor de periodes waarin de vis weer op zoek gaat naar eiwit rijk voedsel zoals rond de paai en het najaar.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Gewicht

5KG, 20KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DiaMix Krill, Shrimp & Trassi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *