Zeer attractieve boilie karpervissen
DiaMix Milk&Fruit

DiaMix Milk&Fruit

39,95

Geïnteresseerd in bulkafname van onze diamix? Neem contact op via de whatsapp button of email!

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

DiaMix Milk&Fruit is een zak met 5KG boilies en van al onze diameters een beetje.

Speciaal voor de visser die zich net een beetje wil onderscheiden van de rest, hebben wij de DiaMix ontworpen. Dit maal in de vorm van de zeer attractieve boilie; de Milk & Fruit.
Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, het is ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wil kopen.

Wat is DiaMix?

De DiaMix bestaat uit een zak van vijf kilo boilies met hierin drie verschillende soorten diameters. De diverse diameters zijn natuurlijk zoals je van ons gewend bent: ten alle tijden vers én in eigen beheer afgedraaid en gemixt!

35% 14mm

35% 18mm

30% 22mm

Wist je dat er diverse voordelen zijn om met verschillende diameters te vissen en te voeren?

Een paar feiten vanuit ons perspectief:

– Op wateren met een groot witvisbestand weet je bijna zeker dat 22mm uitsluitend gegeten wordt door karper.

Vaak is het zo dat wanneer er enkel met kleiner aast gevist en gevoerd word, er na een X aantal uren alleen nog een ‘singlebait’ ligt. Witvis hoeft namelijk niet altijd gevangen te worden om toch de gehele stek leeg te hebben gegeten.

– Je kunt altijd inspelen op vrijwel elke situatie. De switch naar kleiner of groter aas indien de situatie hierom vraagt behoort direct tot de mogelijkheden!

– Door met diverse diameters te vissen kun je het wantrouwen van de karper eerder wegnemen. Door de verschillende diameters en dus ook telkens een ander soortgelijk gewicht, zal de vis haar manier van aas-opname constant aan moeten passen doormiddel van haar zuigkracht. Je kunt je vast voorstellen dat een karper hierdoor haar argwaan eerder kwijt raakt en steeds onvoorzichtiger word.

Uiteraard is de DiaMix in al onze smaken verkrijgbaar, je kan jouw favoriete smaak uitkiezen in het keuzemenu!

 

Readymade Boilie – Milk & Fruit

Een mooi oranje mix voor de visuele prikkel met water oplosbare attractoren en Milk Cream smaak. Hoog in koolhydraten en daardoor een echte zomer topper tussen al het natuurlijke eiwitrijke voedsel!

Wanneer de karpers niet lijken te azen of vooral wanneer je geen tijd hebt om voor te voeren, kun je ze het beste een lekker attractief snackje voorschotelen. Deze koolhydraat boilie is zo’n snackje omdat het zo’n zeer attractieve boilie is! Doordat er veel lokstoffen uitwasemen en ook behoorlijk hoog gedoseerd zijn wordt er direct een voedselprikkel verspreid door de waterlagen waardoor de karpers in de omgeving meteen naar jou aas gelokt worden.

Dit is dus een echte instant boilie. Je zult dan ook merken dat wanneer je voor langere periodes gaat voeren met deze boilie, de vangsten terug zullen lopen. Een koolhydraat boilie is een tussendoortje waar (te) weinig voeding in zit om de vis voor een langere tijd op het voer te houden, maar toch is hij absoluut onverslaanbaar bij instant sessies. In de zomer periode, wanneer er veel natuurlijk voedsel is, komt deze boilie tot zijn recht, en deze boilie valt ook nog eens goed op!

TIP: Meng deze boilies met een goede eiwitrijke boilie zoals de Smoked Fish of Krill Shrimp Trassi. Zo voorzie je ze altijd in de benodigde behoefte en zo verdubbelen je kansen op een aanbeet.

Dit is een heerlijk gestoomde zoete zadenmix met een bekend Engels melk aroma en vele (oplosbare) additieven. Vooral bedoeld als instant boilie. Het sterke melk aroma geeft de boilie een heerlijk romig karakter mee. Deze boilie is zeer geschikt voor dressuur water. Deze attractieve boilie is ook in de zomer erg goed vanwege de vele koolhydraten welke zullen opvallen tussen al het eiwitrijke natuurlijke voedsel.

  • Zeer hoge instant response
  • Grove mix voor beter uitlekken
  • Meerdere aroma’s
  • Rijk aan koolhydraten
  • Zeer geschikt voor de zomerperiode

Tip: bekijk deze video om te zien hoe deze zeer attractieve boilie gemaakt wordt! Combineer deze boilie met de bijbehorende Baitbooster of de bijbehorende Premium Pop ups en je hebt hele complete pakket!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Gewicht

5KG, 20KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DiaMix Milk&Fruit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *