DiaMix Scopex CSL

39,30

Prijs is per zak van 5Kg DiaMix.

Grote afname = korting. Neem contact met ons op via whatsapp of mail voor een prijs op maat!

Beschrijving

DiaMix Scopex CSL is een zak met 5KG boilies en van al onze diameters een beetje.

Speciaal voor de visser die zich net een beetje wil onderscheiden van de rest, hebben wij de DiaMix ontworpen. Dit maal in de vorm van onze zeer zoete boilie: de Scopex CSL.
Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, het is ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wil kopen.

Wat is DiaMix?

De DiaMix bestaat uit een zak van vijf kilo boilies met hierin drie verschillende soorten diameters. De diverse diameters zijn natuurlijk zoals je van ons gewend bent: ten alle tijden vers én in eigen beheer afgedraaid en gemixt!

40% 14mm

40% 18mm

20% 24mm

Wist je dat er diverse voordelen zijn om met verschillende diameters te vissen en te voeren?

Een paar feiten vanuit ons perspectief:

– Op wateren met een groot witvisbestand weet je bijna zeker dat 24mm uitsluitend gegeten wordt door karper.

Vaak is het zo dat wanneer er enkel met kleiner aast gevist en gevoerd word, er na een X aantal uren alleen nog een ‘singlebait’ ligt. Witvis hoeft namelijk niet altijd gevangen te worden om toch de gehele stek leeg te hebben gegeten.

– Je kunt altijd inspelen op vrijwel elke situatie. De switch naar kleiner of groter aas indien de situatie hierom vraagt behoort direct tot de mogelijkheden!

– Door met diverse diameters te vissen kun je het wantrouwen van de karper eerder wegnemen. Door de verschillende diameters en dus ook telkens een ander soortgelijk gewicht, zal de vis haar manier van aas-opname constant aan moeten passen doormiddel van haar zuigkracht. Je kunt je vast voorstellen dat een karper hierdoor haar argwaan eerder kwijt raakt en steeds onvoorzichtiger word.

Uiterard is de DiaMix in al onze smaken verkrijgbaar, je kan jouw favoriete smaak uitkiezen in het keuzemenu!

Readymade Boilie – Scopex CSL

Gele koolhydraat boilie met de beste Scopex flavour, Hennep olie, Corn Steep Liquor, Keramine HD, gezoet met Talin. Deze boilie werkt super instant en is ideaal als je weinig tijd hebt.

Deze populaire flavour hebben we voor jou in een nieuw en modern jasje gestoken. Eigenlijk is deze boilie gemaakt voor de kortere instant sessies, onder andere omdat het een zeer zoete boilie is. Als je geen tijd hebt om te voeren moet je attractief zijn om in korte tijd vis te vangen. Je moet ze snel naar je stek zien te lokken en een aanbeet forceren. De stoffen in deze boilie doen dat precies voor je. De Keramine HD bestaat voor bijna de helft uit vrije aminozuren. Dat zijn de stoffen die de vis als het ware ‘ruikt’. Corn Steep Liquor blijft over na de productie van maïszetmeel. In deze siroop zitten alle attractieve stoffen uit maïs ingedikt tot een lekker stroperig geheel. Ook dit geeft een enorme instant response aan de karpers. Klik hier om een leuke video te bekijken over onze Scopex CSL boilie!

 

Om het unieke karakter te versterken hebben wij de boilie gezoet met Talin (thaumatine). Deze van oorsprong natuurlijke zoetstof komt uit een vrucht en is 2000 tot 3000 keer sterker dan suiker. Dit maakt onze Scopex CSL tot een zeer zoete boilie. Helaas is deze zoetstof heel duur, maar juist daardoor vrijwel niet gebruikt in andere boilies en zodoende uniek.

Om er voor te zorgen dat deze stoffen zich goed verspreiden door de waterlagen en de karpers de signalen op kunnen pikken, hebben we een flinke dosis melkpoeder gebruikt. Net als bij de Milk en Fruit zorgt dit voor een langzame oplossing en uitwaseming van de overige stoffen. Daarnaast zorgt de Hennep olie er voor dat al deze stoffen mooi verspreiden door de verschillende waterlagen, dus ook omhoog omdat olie lichter is dan water.

Dit zal vooral in de zomer te merken zijn wanneer de karpers hoog in het water liggen. Daarnaast is hennep olie rijk aan vitaminen, mineralen en de belangrijke vetzuren Omega 3- 6 -9. Deze zijn erg belangrijk voor de gezondheid van de vis.

Wanneer je deze boilie voert en ook nog soakt in de bijbehorende booster dan zorg je voor een verticaal signaal waarmee je de vis naar beneden kunt lokken om te gaan azen. Dit is handig in de moeilijkere periodes als de vissen maar wat rondhangen in de toplagen van het water wat je zomers vaak ziet gebeuren. Ook werkt deze boilie erg goed in combinatie met de bijbehorende Premium Pop ups.

Kortom, ben je op zoek naar een instant aas, wat snel vis oplevert, goed uitlekt en vol zit met unieke ingrediënten? Dan is de Scopex CSL perfect voor jou…

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Gewicht

5KG, 20KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DiaMix Scopex CSL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *